AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims2 bana eklenti öneri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 25/03/2008 :  19:27:29  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben Sims2 oynuyorum normalinden sıkıldım bana Sims 2 eklentilerinden hangisini önerirsiniz?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 24/04/2008 :  15:35:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Nightlife olabilir...Seasons ile de mevsimler geliyor süper... Ama en iyisi sims sitelerinden eklenti paketleri hakkında bilgiler bulup kendin değerlendirme yap.

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!
Sayfanın En Üstüne Git

sims_crazy
Üye

Turkey
İleti 36

İletim - 20/05/2008 :  15:49:59  Bilgileri Göster  sims_crazy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
open for bunisess nighlife veya pets=)

sen olursan bensiz bende olurum sensiz
Sayfanın En Üstüne Git

son_güç
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 20/05/2008 :  17:31:19  Bilgileri Göster  son_güç'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana göre bu::: open for bunisess nighlife veya pets=)
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 05/06/2008 :  21:47:55  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence pets iyi değil.Çünkü oyun sadece hayvanlar üzerine kurulmus ve bundan dolayı bir çok şey unutulmus. Ben aldım ama beğenmedim.

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sati_edna
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/06/2008 :  17:23:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bütün eklentilerin ayrı bir tadı war büyük beklentilerde olmamız istelerimizi bu paketlerde karşılamadı ama yinede oyuna renk kattıgını düşünüyorum

bon voyage nightlife we university bizim gözdelerimiz arasında bence bunlardan zewk alabilirsin
üstelik bon voyage da görewler war onları tamamlamak oldukca yorucu olmasına ragmen cok keyifli zewk alıcagına inanıyoruz

usTa cıRaK iLi$Kisi BöYLediR... =)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000