AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 2 Sevenler Buraya!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

gizemnur39
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 11/11/2007 :  12:49:26  Bilgileri Göster  gizemnur39'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  gizemnur39 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sims 2 giriş şifresi şu Silindi! TAMAM MI???
Sayfanın En Üstüne Git

gizemnur39
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 11/11/2007 :  13:01:36  Bilgileri Göster  gizemnur39'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  gizemnur39 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bende sims 2 hayranıyımve brnde oynuyorum yalnız bir sorunum var.Ben internette baktığımda sims 2 de görmediğim uzun,kıvır kıvır vs. türlü türlü saç modelleri var acaba onu nasıl yapıyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 12/11/2007 :  13:09:08  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yamadır yamalar oyunu bozar ama denenmişler falan bozmaz ama bazılarında bozar bazılarında bozmaz

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

gizemnur39
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 13/11/2007 :  18:32:55  Bilgileri Göster  gizemnur39'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  gizemnur39 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nasıl yani
anlamadım
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 14/11/2007 :  16:11:15  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gizemnur39 tarafından yazılan:

nasıl yani
anlamadım

yani üstüne yükleme bir şey yüklediğinde kurulu aile vb gidebilir.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000