(pylz)senin sims 2 nde ev kurulmaz çünkü kopya olduğu için eğer orjinal alamam diyosan (üsküdar,çengelköyde)maxim diye bi yer var ordan çocuk kartı al onun karşısına git orada örjinal cd var...
sims2 mğthiş bir oyun ben bu konuyu deyiştirmek istedim okuyunca her kişi beliki çok sıkılmış sims2de vempir olmak için crate a sims kızmına ctrl shift m yaparak boolProp testingCheatsEnabled true bu hileyi yazın sonra shift n yapın(bu hile desteklenmeyen bir hiledir kulanılası oyuna zara vere bilir!)sonra simsinizi yapın ve eve yereştirim sims in üstüne shift mouse sol tuş yapın ve orda vampire yazacak ona tıklarsanız sims iniz vempir olur eer hieyi kapatmak istiyorsanız crate a sims kızmına gidin ve shift m yapın(bu hileyi kapatmayı unutmayın)yada hilesiz vampir yapiyim derseniz sims iniz kıssa erkek vampirle ilişkiye girsin o zamn vamir onu ısırır ve pampir olursunuz eğer simsiniz erkekse kız bir vampirle ilişkiye girsin bu sayede 2 simsde vampir olmuş olur vampirlere nithlifedeki mağzalarda bula blirsiniz ben her iki vampiride gördüm tavsiye ederim=)