AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 2 Sevenler Buraya!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

pylz
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 08/08/2006 :  15:07:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar ben sims2 yi indirmek istiyorum benim sims2 de ev kurulmuor ban yardım edermisiniz lütfen

-_-_-_pylz_-_-_-
Sayfanın En Üstüne Git

ednah_reney
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 08/08/2006 :  16:02:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
(pylz)senin sims 2 nde ev kurulmaz çünkü kopya olduğu için eğer orjinal alamam diyosan (üsküdar,çengelköyde)maxim diye bi yer var ordan çocuk kartı al onun karşısına git orada örjinal cd var...

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 10/08/2006 :  19:05:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sims2 mğthiş bir oyun ben bu konuyu deyiştirmek istedim okuyunca her kişi beliki çok sıkılmış sims2de vempir olmak için crate a sims kızmına ctrl shift m yaparak boolProp testingCheatsEnabled true bu hileyi yazın sonra shift n yapın(bu hile desteklenmeyen bir hiledir kulanılası oyuna zara vere bilir!)sonra simsinizi yapın ve eve yereştirim sims in üstüne shift mouse sol tuş yapın ve orda vampire yazacak ona tıklarsanız sims iniz vempir olur eer hieyi kapatmak istiyorsanız crate a sims kızmına gidin ve shift m yapın(bu hileyi kapatmayı unutmayın)yada hilesiz vampir yapiyim derseniz sims iniz kıssa erkek vampirle ilişkiye girsin o zamn vamir onu ısırır ve pampir olursunuz eğer simsiniz erkekse kız bir vampirle ilişkiye girsin bu sayede 2 simsde vampir olmuş olur vampirlere nithlifedeki mağzalarda bula blirsiniz ben her iki vampiride gördüm tavsiye ederim=)
Sayfanın En Üstüne Git

ednah_reney
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 12/08/2006 :  09:31:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence güzel bişey değilki

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git

kiraz758
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 16/08/2006 :  17:11:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bişe sorabilirmiyim sims 2 de aile başka bir binaya taşınıyomu yada nasıl taşınıyo

akacak kan damarda durmaaazz...........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000