|
Yazar |
Konu  |
archer_elf
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 05/02/2006 : 17:38:41
|
Bence rutbe sistemi guzel guzel ilerlerken bunu bozmaya gerek yok.Zaten boyle bir forum sitesinde kalıcı olan bir insan anlamıstır rutbenin mesajla değil yardımla alakalı olduğunu.Hazır duzen kurulmusken comak sokmaya gerek yok.Bence 1,61803398874989484820458683436564... msj basına bir monitör bir plazma ekran bir webcam iki 1024 mb ram 1 100 gb harddisk verelim=))En azından msj atmak rutbeden baska işede yarar!!Eger kabul edilirse adresim...=) |
Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez! |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/02/2006 : 21:48:01
|
Bana kim yollayacak peki? Çok akıllısın sen :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
EA-SPORTS
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 06/02/2006 : 19:36:59
|
alıntı: Himanchig tarafından yazılan:
Bazı kişiler bu siteye sadece yıldız kazanmak için giriyor , senin de böyle bir şey sorduğuna göre amacın pek farklı değil , eğer bu sitede yazı yazmanın amacı yıldız kazanmaksa zaten bak 5 tane yıldızın var , artık gidebilirsin , öyle değil mi ? Bu forumun amacı yıldız kazanmak değil ; yardımlaşmak , tartışmak , yeni şeyler öğrenmek ....
Soruna gelirse , bu konu o kadar çok konuşuldu ki sana ben de cevap verebilirim . Üyelere 5 yıldız çabuk veriliyor , çünkü eskiden bazı üyeler sırf yıldız alabilmek için günde 30 , 40 hatta bazen 50 civarında mesaj atıyorlardı , 5 yıldızın kolay alınmasıyla gereksiz ve boş mesaj sayısı en aza indirgendi ... tamam ?
Pişman ettiniz beni bu konu açtığımdan..YILDIZ MILDIZ İSTEMİYOM. kendimden utanıyorum hepinizden özür diliyorum....
Himanchig ben o anlamda demedim ben en mantıklı en güzel ve en mükemmet konu ve cevap yazanların derecesi diye koymak istediğimi açıklamaya çalıştım ama yanlış açıklamışım........bilmem anlatabildim mi ?
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 06/02/2006 : 21:41:30
|
Neden derecelere bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum. Nickinin altında "Manyak Derecede OyunSitesi Bağımlısı Üye" falan mı yazmasını bekliyorsunuz? Üye ve Seçkin Üye neyinize yetmiyor? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 07/02/2006 : 00:42:17
|
Haaaaahahaaaaa süper bişey !!! "Manyak derecede OS bağamlısı" !! Haaaaahahahaa ... :) |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|