AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 fantastik dunyada en sevdiğiniz karakterler??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 14/05/2006 :  18:49:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Masa üstü olsun bilgisayar olsun her zaman seçimim sabittir.
İnsan caotic naturel wizard yada sorceror (:
Neden insan derseniz insanların caotic yönü beni hep cezbetmiştir. Bir karaelften bile daha tehlikeli olabilirler. Çünkü güce olan açlıkları hadsafhadadır. Ama hiçbir zamanda evil seçmem. Yinede içinde insanın doğasında olan saflığı görmek isterim. Klas olarak ise her zaman favorim büyücülerdir. Diğer klasları oldum olası pek sevemedim. Neden derseniz genelde (birkaç istisna klası bunun dışında tutmak lazım) büyücüler dışındaki klaslar kaliteli malzemeleri ellerinden alındığında zavallı bir şekilde ortada kalıyorlar. Bunun örneklerini baldurs gate ve NWN'de bariz şekilde yaşadım. Ama bir büyücü her zaman 2. bir yol bulabiliyor. Ve bu başlı başıan çok büyük bir artı.
Ha bu arada hatırlatayım diğer tüm ırklar içerisinde gelişimi durmayan tek ırk insan ırkı. Diğerleri belirli bir seviyeden sonra gelişmeselerde insan sonuna kadar ilerliyor. Ve bu mertebe çoğu zaman GOD POWER oluyor (: Bakınız Raistlen Majera
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 21/06/2006 :  13:21:52  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier e katılıyorum.İnsanın güce olan tutkusu...Önlenemez bir şey olsa gerek.Sanırım bu tutkunun Warcraft 3 te Arthas ın başına neler getirdiğini gördük.Ya da diğer serilerde,diğer fantastik eserlerde.Bir Dark Elf kadar öfkeli,bir mage kadar erdemli ve bir satyr assasin kadar kıvrak olmak sizin elinizde oluyor.Ama bu dediğim çoğunlukla masaüstü olarak geçerli.Maalesef çogu rpg tarzı oyunda insan ırkı bir nevi barbarian olarak nitelendiriliyor."Sadece gereksiz bir karakter" diyerek geçtiğimiz olur belki.Ama bence hatalı bir durum.Madem rol yapıcaz,adam gibi yapalım.

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000