AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 fantastik dunyada en sevdiğiniz karakterler??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 04/03/2006 :  14:40:17  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ehem şey.Evet cici ama dosta cici be abi... :D Düşmana pekte cici sayılmaz :))
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 05/03/2006 :  14:05:19  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eh daha o kadarını görmedim, diğerlerini okuyayım daha çok tarışacaz senle. (;

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Blaxis
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 15/04/2006 :  19:35:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanlara haksızlık etmeyelim bence elfler bence biraz fazla narin.İnsan knıghtlarının asilliğini hiçbirşeye değişmem.Warcraft'ta Lordaeron ve Stormwind'i gördünüz mü?İşte asillik!!
Bir de Aydınlığa geçmiş Dark elfleri severim zira onlar hem karanlığın ürkütücü büyülerini hem de aydınlık tarafın kadim büyülerini bilirler ve ustalaşırlar.

For the Eternal Light of Alliance
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 16/04/2006 :  11:47:58  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dark elf (kara elf, kotu elf) ler benim favorimdir. Ozellikle, iki elinde iki kilic kavramis ve icindeki ates buyusunun gucu gozlerinden fiskirmis diye dusundurecek derecede kizilimsi bir ofke ile karsiniza ciktiginda "olum hic bu kadar guzel gozukmemisti" diye dusunduren bir dark-elf mistress i hayal edince... Evet bence dark-elf...

Minotaur ( boga adam? ) , kurtadam , succubus ( disi seytan ) , lich yada necromancer larda diger favorilerim.. Cogunlukla kotu taraftaki vatandaslari siraladim, umarim dunyayi ele gecirme planim aciga cikmaz :(
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/05/2006 :  09:21:31  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kötü taraf demişken bende iblis Balor'ların üstüne tanımam...İblislerin en güçlüsü...

Düzenleme: Rap hocamın alttaki yazısının sonuna bir hitabım olacak. Hocam bir yalnışın var o Raistlin Majere değil miydi? Bu arada ben o adamı nasıl unuturum? :) Belki çok karakter söyledim ama o da en sevdiklerim arasındadır. Raistlini tanımayanlar için: Kendisi kara cüpperli insan büyücü olur. Basit bir sokak göz bağcısından tüm tanrılara kafa tutan ve onları yenen yada yenecek olupta yenmemiş olan bir kişidir. Neyse çok karıştı, zaten kitabı okursanız ne dediğimi nalarsınız.... :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000