İnsanlara haksızlık etmeyelim bence elfler bence biraz fazla narin.İnsan knıghtlarının asilliğini hiçbirşeye değişmem.Warcraft'ta Lordaeron ve Stormwind'i gördünüz mü?İşte asillik!! Bir de Aydınlığa geçmiş Dark elfleri severim zira onlar hem karanlığın ürkütücü büyülerini hem de aydınlık tarafın kadim büyülerini bilirler ve ustalaşırlar.
Dark elf (kara elf, kotu elf) ler benim favorimdir. Ozellikle, iki elinde iki kilic kavramis ve icindeki ates buyusunun gucu gozlerinden fiskirmis diye dusundurecek derecede kizilimsi bir ofke ile karsiniza ciktiginda "olum hic bu kadar guzel gozukmemisti" diye dusunduren bir dark-elf mistress i hayal edince... Evet bence dark-elf...
Kötü taraf demişken bende iblis Balor'ların üstüne tanımam...İblislerin en güçlüsü...
Düzenleme: Rap hocamın alttaki yazısının sonuna bir hitabım olacak. Hocam bir yalnışın var o Raistlin Majere değil miydi? Bu arada ben o adamı nasıl unuturum? :) Belki çok karakter söyledim ama o da en sevdiklerim arasındadır. Raistlini tanımayanlar için: Kendisi kara cüpperli insan büyücü olur. Basit bir sokak göz bağcısından tüm tanrılara kafa tutan ve onları yenen yada yenecek olupta yenmemiş olan bir kişidir. Neyse çok karıştı, zaten kitabı okursanız ne dediğimi nalarsınız.... :D