Benim ozellikle masa ustu frp de canlandırmak istediğim bir karakter var!Cuceler!Zeka bakımından geri olsalarda hırslı ve savascı davranısları hosuma gidyor!Ayrıca elfler de bana karizmatik geliyor!Birbirine bu kadar zıt olan 2 ırkı nasıl sevdiğimi bilmiyorum.
Bu milletin yaratıcılığına hayranım!Baska kimse ATATURK'un İlkelerini bu kadar bolemez!
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Frp oyunlarının dışından bir ırk değil bir karakteri, bir kitaptaki karakteri çok severim. Oda Drizzt Do'Urden. Kendisi kara elf olur. Fakat diğer ırkdaşlarından çok farklı olup öldürmeyi sevmez ve daha çok insancıldır. Kara Elf üçlemesini okuyanlar bu karakteri tanırlar.
Frp oyunlarının dışından bir ırk değil bir karakteri, bir kitaptaki karakteri çok severim. Oda Drizzt Do'Urden. Kendisi kara elf olur. Fakat diğer ırkdaşlarından çok farklı olup öldürmeyi sevmez ve daha çok insancıldır. Kara Elf üçlemesini okuyanlar bu karakteri tanırlar.
Ehem, benim karakter bu hocam; ''guenhwyvar'' cici şey değil mi? :)