AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Sizce Gerçekmi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

gizsom
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 04/02/2006 :  14:25:03  Bilgileri Göster  gizsom'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
erdal alttan çizgi msn@hotmail.com bu arada
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  16:49:50  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yahu salak hackerin teki mesaj atmış sallamış.buna inanmayın.inadına 16 şubat bilgisayarı sabahtan akşama kadar açık tutcam.
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  16:57:17  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ulan ben bilgisayarı açtım dün bi şey olmadı.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/02/2006 :  18:01:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gizsom kusura bakma ama artık seni birinin uyarması gerekiyor.art arda dört mesaj atma lütfen.bu hem forum kurallarına aykırı hemde estetik açıdan hoş görünmüyor.eger atıığın mesaja eklemek istediğin birşey varsa ve bunu sonradan farkettiysen iletiyi düzenle seçeneğiyle bunu halledebilirsin.şahsen ben çok rahatsız oldum, uyarma gereği duydum.artık biliyorsun, umarım daha dikkatli olursun.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/02/2006 :  18:12:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç bir hacker gizli sorunun ne olduğuna bile bakmaz o hacker (heykır!) arkadaşın ve sen yanlış biliyorsun. Ben bir ara birilerine bulaşmıştım, meğer kimlerle aşık attığımı bilmiyomuşum..İmlecim kendi kendine gitti ms-dos u açtı bi sürü kod indi ben hemen reset çektim adsl şifreyi değiştirdim kurtuldum..Yani gizli sorunu istediğin kadar zor yap hiç alakası yok..
Türkiyede Hacker diyebileceğimiz kişi sayısıda az. Ama heykır'lar çok fazla tabii:D

alıntı:
giizem tarafından yazılan:

bosveeer atıyo sakın inanma o mesaj banada geldi çünkü ama halaaaaa hiiiç bişi olmadı öyle mesajları kafana bile takma herkez için geçerli bu arada hecker ark. konusu gerçek ama hiç bi ise yaramıyo ona bakarsan herkez kendine oyle diyo ssize tavsiyem gizli sorunuuzun cevabını asla kimsenin bilemeyeceği zor bişi yapın çünkü ordan buluyorlak ok??

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000