majora katılıyorum. ulen madem bu kadar güçlü virüsün mirüsün var neden şimdi salmıyonda üstümüze de listemdeki herkese göndermemi bekliyon.. hem listemdeki herkese gönderdim diyelim bunu adam nerden anlicak. onu da geçtim herkese yollayıp ondan sonra başkasını eklersem noolcek?? saçmalıktan başka bişi diil..
yaa boşveriin.belli aralıklarla böyle densizler çıkıyor.belli ki adamın canı sıkılmış.kendine eglence arıyor.havlayan köpek ısırmaz demiş atalarımız.bunada öyle bakmak lazım.tek hacker kendi sanıyo galiba.öyle arkadaşlarım varki anında dağıtırlar adamı ama hoş olmaz
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Şuan ntvde haberlerde şubat ayında bilgisayarlara virüs girebileceğiyle ilgili bir virüs uyarısında bulundular.Ama arkadaşa gelen maille bir bağlantısı varmı bilmiyorum.