En zoru BulKathan's Children seti... 5 senedir oynuyorum değil kendim bulan 2. bir şahsa dahi rastlamadım. Artık bu setin şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başladım.
çok zor olmakla beraber yine de düşüyor. mythical sword nispeten daha kolay ama colossus sword çok zor ama onu da düşürebildim en sonunda. ama aradığım item olmadıklarından olsa gerek düştüler. bana asıl uniq wand "death's web" lazım. nasıl ve ne zaman düşecek allah bilir?
alıntı:ama aradığım item olmadıklarından olsa gerek düştüler
Zaten aradigin seylerin dusmesine oyun engel oluyor sanirim... Javelin kullanan zonla, anya questini yapinca bana ya yay yada mizrak veriyor ya... Lightning sorceress la bitirince ise gidip ya fire ya cold orb veriyor. Maksat giciklik olsun sanirim :)
alıntı:bahsettiğin şeyleri bana gönderme şansnın varmı ve varsa gönderebilirmisin ??
Rappier, uzgunum gonderemem. Cunki ben single playerda oynamiyorum. Sadece battle net USeast serverinde oynadigimdan, esyalar orada. Oraya gelirsen hemen hepsini gosterebilirim (Tyrael's might haric.. keske keske...) Eminim ki nette "diablo editor items" gibi aratirsan, onlari bulup deneme sansinda olabilir.
Diablo oyunun kopya degilse, battle nette oyna derim. Ladder cok daha guzel, single player a gore.
Valla orjinal sorun değil şu anda 20milyona kadar düştü diye biliyorum. Kayıp masrafı falanda önemli değil önemli olan tekşey zaman ve oda bende yok =( neyse yinede yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler. Ve sana oyununda başarılar dilerim =)