|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 28/04/2006 : 00:54:13
|
alıntı: _DEAD_LORD_ tarafından yazılan:
bence imartal king setidir. Ben de bu oyunu yaklaşık 3 sene felan oynamıştım ama barbarian ın setini tam giyeni hiç gormedim assasian la 91 lvl yaptım ama o setten anca kafalık ve bot cıkarabildim.Yanlış hatırlamıosam mephisto vardı dimi bu oyunda en çok onda çıkıyodu item ben hep ona giderdim ismini yanlaş hatırlamıyosam bole bişidi:) 3.bolumun yaratıgı dimi beyler :))
Bende İmmortal full set var ama barbarian'ı bulunla giydirmenin fazla bir faydası olmuyor bundan emin olabilirsin. Hell'de çok fazla cold yaratık ve boss var ve set full dahi olsa donmanı engellemiyor. Benim Barbarianda Duriel'in armor'u vardı. Alet donmayı önlüyor ve bu özellik oyunun ileri bölümlerinde çooook işe yarıyor.
Ayrıca oyundaki en güzel set bence sorceror seti olan Tal Rasha'dır :) Benim char'da full set var ve bu sayede char'ım manyak güçlü :)
|
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 08/05/2006 : 13:16:57
|
annihilus charm : +1 skills, 10-20% all resistance, stats, daha fazla experience kazanmanida sagliyor. Onu alabilmek icin, diablo klonu denen zimbirtiyi oldurmen gerek ki, onunla savasabilmek icin onlarca "Stone of jordan" denen baya bir degerli yuzugu bakkalci amcalara satman gerek. ondan sonra diablo klonu rasgele bir oyunda cikiyor.. yane olme esegim olme... ancak oyunda 2 Zod, Lo, Jah gibi runela diger oyunculardan satin alabilirsin. Cunki cok copyasi var ortada.. (dupe)
Tyrael's might : hani melek abimiz varya esir alindi filan biz kurtariyoz... o iste tyrael.. onun zirhi. 0 gucle giyebilirsin ve suanda oyundaki satis degeri 25 yuksek rune (high rune, kisaca HR.. yani ZOD, JAH, BER, LO gibi runeler...)
Kusursuz Maras gerdanligi : Degis tokus degeri 20 HR. +2 all skills, 40 all resistance ve +5 all attributes
Rare circlets/tiaras/coronets : bu taclarin bazilari oyle ozelliklere sahip ki.. +2 all skill, all resistance 20-30. 30% faster hit recovery, 25% faster cast rate falanda filanda... hele birde 2 soketli ise... al sana 10 ile 20 HR lik tac...
Ozel kalkanlar/eldivenler: bazi kalkanlar cok nadiren charge denen ozelliklere sahip. Mesela paladin'in "holy shield" ozelligi cok gucludur, paladinin en guclu koruma ozelligi. ancak bu normal bir kalkanda "level 4 holy shield charges 27/27" gibi eger cikarsa karsina.. paha bicilemez derecede acik arttirmaya cikar. Ancak milyarda bir ihtimal, belkide trilyonda bir... (sistem kalkana bir ozellik vermeye calisiyor, ancak eger 6 kere sanirim uygun bir ozellik bulamazsa, o zaman ancak holy shield gibi ozellikleri secebiliyor.. cok cok nadir..) buyucu/sorceress in chilling armor gibi ozellikleride bu sinifa giriyor.
Kusursuz cehennem atesi mesaleleri (hellfire torch) (20/20) : large charm... +3 skills, 20 all resistance, +20 all attributes falan filan. Eger sorceress yada paladin ise eger cok daha fazla degerleniyor.
Daha niceleri var, ben aklima gelenleri yazdim. Battle nette ladder da oynayinca, bu nesnelere ulasma imkani daha kolay. Cunki ladderda ki normal monster, non-ladder (yada evde internetsiz oynadiginizdaki) 'daki champion/boss lar zorlugunda. Tavsiyem, ineklerde (cow level), orada rune item icin esyalar kolayca bulunuyor yada yuksek runeler. tamamen ciplak zirh olarak, sadece kirik javelini olan bir lightning fury javazon o bolumu -hell zorlugunda- bir kac dakikada temizleyebiliyor (bazi sorceress larda bunu yapabilir) .
immortal king set 5 para etmez bence, 2 tane vardi elimde, arkadasa verdim 1 seti, ama acidim cocuga yani :) Cok yavas...
Donmamak icin raven frost yuzugunu kullanin derim. Hemen her tur karakter icin guzel bir yuzuk. Ancak ne olursa olsun bu "holy frost" ozelligi olan yaratiklara karsi sizi koruyamaz, ne olursa olsun donarsiniz onlara karsi.
Zod rune aslinda pek degerli degil, zaten dikkat ederseniz, cogu guclu runeword zod gerektirmez. Ethereal heral of zakarum icin, birde Breath of the dying runeword icin.. Baska pek ise yaramaz bence.
BulKathos setini arkadasla bulduk, efsane degil :) Ancak sadece barbarian giyebilir cunki set 2 kilictan olusuyor. Biz begenmedik seti, arkadas 2 elde 2 berserker axe (Breath of the dying ve beast) i tercih etti. Biraz daha pahali belki ama, cok daha kullanisli. |
 |
|
Candostum
Üye

Turkey
İleti 6 |
İletim - 13/05/2006 : 14:10:12
|
bence uniq wand olan "death's web". bulamadım gitti şunu. trade etmek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum. |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/05/2006 : 19:31:38
|
dream yazdıkların gerçekten ilgimi çekti. ben oyunu single oynadığım için bu tip şeyleri çok fazla görmüyorum. bahsettiğin şeyleri bana gönderme şansnın varmı ve varsa gönderebilirmisin ?? mail adresim rappier@gmail.com şimdiden teşekkürler. ayrıca güçlü rune wordleride yollarsan sevinirim. bu oyuna yeniden sıfır karakterlerle başlamayı düşünüyorum. yenilerde pekbişey yok gibi geliyor bana ve eskilerle takılmak daha eğlenceli geliyor. bu arada belirteyim gönderdiklerini kullanmak gibi bir düşüncem yok sadece bu kadar senedir oynuyorum oyunda extra neler varmış diye merak ettim :) |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
|
Konu  |
|
|
|
|