|
| Yazar |
Konu  |
|
gp2xtr
Üye

İleti 7 |
İletim - 19/01/2006 : 00:55:17
|
Arkadaşlar,
GP2X Piyasaya henüz çıkan harika bir el konsolu..
İnceleyin ve fikirlerinizi paylaşın lütfen :)
http://www.gp2xtr.com
|
|
|
Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112 |
İletim - 21/01/2006 : 21:31:43
|
Bence kullanılmadan bilinmez.... |
HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!! |
 |
|
|
Gambit
Üye

İleti 154 |
İletim - 04/02/2006 : 15:57:02
|
Aleti biliyorum, kaliteli bir sistem ama fiyatı Türkiye şartlarında çok yüksek! Türkiye'de satılmasına imkan yok, bence tatmin edici ölçüde satmayı başaramayacaksınız... Pazarlama için kullandığınız medya da mantıklı, fakat destek ve tanıtım stratejinizin yeterli olmadığını düşünüyorum... |
 |
|
|
gp2xtr
Üye

İleti 7 |
İletim - 05/02/2006 : 13:41:07
|
Gambit öncelikle evet ürün çok kaliteli bir sistem. Türkiye'de ki satış tahminine veya temenninine katılmıyorum ki GP2X'e şimdiden tahminimizin üzerinde bir talep var. Ürünün fiyatının yüksek olması tamamen ülkemizdeki vergi sisteminin bir sonucu. Ürünün fiyatına %20 ÖTV dahil. Bu %20 son kullanıcıdan direk devlete giden bir meblağ.
Ayrıca neye göre fiyat yüksek? :?
Bugün basit bir MP3 player bile 100 doların üstünde satılıyor. Sence 100 dolar bir MP3 player'a 100 dolar para vermek mi daha mantıklı yoksa bir GP2X satın almak mı? GP2X'in MP3, DivX ve TV-Out gibi fonksiyonlarını göz önüne alırsan bir de bunlara oyun konsolu özelliğini eklersen bu parayı fazlasıyla hakettiğini görürsün. :)
Fiyat yönünden PSP'den de iyi. Sen PSP'yi alıp "orjinal oyun oynamıycam oyuna para vermiycem" desen bile açıklarından faydalanmak için GTA'yı almak zorundasın. Bu da sana ekstra bir maliyet getiriyor. TV-Out yok. Kullanılan memory stick duo 1 GB fiyatı ile SD Kart 1 GB fiyatını bi karşılaştır istersen. :)
Evet PSP'nin ticari oyunları çok iyi ve bunun dışında GP2X'den hiç bir iyi yanı yok. Bende PSP de var ve özellikle hızlı oyunlarda ekranın blur efekti (bulanıklık) son derece rahatsız edici bir olay. Şahsen PSP'de ne film, ne oyun PS2'deki kadar zevk vermiyor. GP2X'in DivX ve müzik çalma özelliklerinin ise ne kadar kullanışlı ve üstün olduğunu kullanmadan anlayamazsın. ;)
Yine de konuya ilgin için teşekkürler.
www.gp2xtr.com
|
 |
|
|
Gambit
Üye

İleti 154 |
İletim - 05/02/2006 : 17:15:06
|
Baştan düzeltmeliyim ki beni yanlış anlamışsınız, çünkü "tatmin edici ölçüde satış rakamları yakalamaktan" kastım sadece bir tahmin olmasına karşın bir temenni asla değildir. Eğer temennimi duymak isterseniz, bu GP2X'in PSP'den daha fazla satmasıdır! Diğer taraftan piyasanın ne yazık ki bu tarzda şekillenmeyeceğini düşünüyorum... Ürünün aynı zamanda dağıtımcısı olduğunuz için, açık olarak burada GP2X ile ilgili eleştirilerimi ve karşılaştırmalarımı yazmanın profesyonelliğiniz açısından doğru olduğunu sanmıyorum, fakat değerlendirmelerimin hepsinin arkasında mantıklı nedenler var... Söylediğiniz bütün faktörleri de göz önünde bulundurarak yorumlarımı yapmıştım! |
 |
|
|
gp2xtr
Üye

İleti 7 |
İletim - 05/02/2006 : 21:02:59
|
Aslında herkesin fikri kendisini bağlar. Sizin mantık çerçevesinde yaptığınız her türlü eleştiriyi biz kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendiririz. Ama bu sözleriniz bana oldukça itici geldi: "Türkiye'de satılmasına imkan yok, bence tatmin edici ölçüde satmayı başaramayacaksınız..."
Hiçbir insanın birşeyi başarıp başaramayacağını siz önceden bilemezsiniz.
Yanıldığınızı ben görüyorum ama sizin görmeniz için biraz daha zamana ihtiyaç var.
Lütfen cihazla ilgili bilgi edinmek isteyenler bize sorularını iletsinler.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|