evet yanlış görmediniz clan duel isteyen varsa ip sini yazsın ve kapışsın benim takıma girmek isteyenlerde aradığım özellikler: bar,druid(büyü,yaratık olmamak şartıyla),assasin,amazon olabilir lvl60 ve yukarısı(editsiz) yakın dövüşte iyi olmalı unique,büyülü,socketed eşyalar kullanmalı karşı takım içinde bu kurallar geçerli(P@L@DİN i yanımda görmekten onur duyarım) istediğiniz zaman gelin kapışalım
Teşekkürler ama neden ben:) Gel biz teke tek yapalım sen kur ben ip'den bağlanırım 15-20 iskelet 1 golem ve yüzlerce spell 1.10 versiyonunda yetmiyor necroları öldürdü o yama
kabul yapalım ama 1.10 yama nereden bulabilirim bu birnicsi ikincisi necro yerine başka bir şey yap mesela barbar paladin amazon teklifini kabul ediyorum birincinin cevabını verirsen sevinirim
Çoook uzun bu tavsiyen için(var baya ama 40'tan sonra sıkılıyo insan daha gelemeden de sıktı:). Soru içinse www.blizzard.com'un bi köşesinde vardır ya da google'dan diablo 2 lord of destruction 1.10 patch yaz çıkar. Oynasana.com'da da vardı ordan indirdim ben galiba