AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 duel yapmak isteyen buyursun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DarkJedi
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 03/01/2006 :  18:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
duel tekliflerinizi buraya yapabilirsiniz ben 55lvl ve altına meydan okuyorum 50lvl bi palam var(temiz editsiz yani)

bir gün belirleyin ve kime duel teklif ettiğinizi yada kaç lvl arasına ettiğinizi yazın ipnizide yazarsanız iyi olur hadi duellerde başarılar

benim ip yazmama nedenim ip adresimden başkalarının diabloya girememesi nedenini bilmiyorum neyse siz yazarsanız daha ii olur ...

DarkJedi
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 04/01/2006 :  21:28:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anlamadım gitti kimse bişi yazmıo tamam duel yapmayız item takaslarız sonunda multi gireriz bişi yazın illa 55lvl civarı olmanıza gerek yok sonucta beraber multiye girmek istiom benimle girmek isteyen solesin
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  12:32:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kabul ben DarkJedi'a teklif ediyorum. Ama benim adsl usb değil yani nasıl ayar yapılacağını da bilmiyorum o yüzden server olamam. battle.net de beni almıyor 1.11'i yüklemiyor oyun sinir oldum msn'imi al siteden konuşuruz. 64 müydü neydi Necro. (belki değildir aylardır oynayacak biri çıkmadı)
Sayfanın En Üstüne Git

leon1
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 18/01/2006 :  15:07:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
koçum duel yaparız lvl54 barbar var elimde istersen karşıma çıkma her harikarda semin palanı doğrarım
Sayfanın En Üstüne Git

leon1
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 18/01/2006 :  15:09:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış anlama saygı çerçevesinde daha bugün uye oldum diabloyu raftan çıkarmam lazım bugün yada cuma olur
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/01/2006 :  22:15:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
leon1, mesajlarını "saygı çerçevesi" içerisinde yazarsan daha iyi olur. Burada koçum, oğlum gibi ifadeler pek hoş karşılanmaz da.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000