|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 28/01/2006 : 17:54:56
|
| :) haaaha ben de şimdi gördüm , güzeel , hemen bilgisayarıma format atmaya başlıyım , arkadaşım ekran kartını yükseltmek için o kadar para verdi bilgisayarcıya , biz kolay yolunu bulduk hadi başlayalım ... :) |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 28/01/2006 : 19:22:42
|
| Ben öyle bir şey söylemiyorum. Donanımsal problemler de bu tarz sorunlara neden olabiliyor. Bozuk ekran kartım yüzünden yarım saat bile oynayamadan bilgisayarın resetlendiği çok oldu. Bu durumda sence sorun oyunun kopya oluşundan mı kaynaklanıyor, yoksa bozuk ekran kartından mı? CD-Key ve Crack sorunlarında uyarınızı yapın, buna karışmayız; ama her önünüze gelene de "Oyunun kopya, git orijinal al" demekten vazgeçin. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 28/01/2006 : 20:50:20
|
| Tamam tamam , hiç "Oyunun kopya , git orjinal al" demiyorum demiycem , zaten boş yere gereksiz ve yüksek voltajlı polemiğe girmeye gerek yok , tamam o zaman konu kapanmıştır , sana da herkeze de iyi oyunlar ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 28/01/2006 : 21:12:59
|
| Bir de bu kadar alıngan olmasanız... Voltajım normal, sen kendi voltajını düşür biraz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 28/01/2006 : 21:58:05
|
| Hazır akım varken bir sinerji oluşturalım bari :)) |
 |
|