AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 san andreas basketbol görevini yapmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 19/08/2005 :  09:22:39  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar san andreasta basketbol görevi yapilio basket oynamaya başlaynca mouse un ortadaki tekerleğine yani mmb ye basınca görev yapilio görev şu zaman war o zaman içinde belirttdiği yerlerden basket atmaya çalışıyoruz gittikçe uzaklaşio yerler we basket oldukça zaman kazanioruz benim rekorum 25 sizde yazın

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/01/2006 :  19:18:23  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende arkadaşlar nedense hiç basketbol topu çıkmıyo.ne zaman çıkıyo basketbol topu?oyunu bitirdim çıkmıyo.kaç kere gidiyom bakmaya yok
Sayfanın En Üstüne Git

Sean
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/01/2006 :  13:48:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
blondboy sana katılıyom bende oyunu bitirdim top ortada yok
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 29/01/2006 :  13:54:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
blondboy tarafından yazılan:

bende arkadaşlar nedense hiç basketbol topu çıkmıyo.ne zaman çıkıyo basketbol topu?oyunu bitirdim çıkmıyo.kaç kere gidiyom bakmaya yok

blondboy sean saha ya gidin arkanızı dönün ve tekrar sahaya dönün orda top olcaktır olmadıysa bir az dolaşıp geri sahaya gidin.
Sayfanın En Üstüne Git

Sean
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/01/2006 :  13:55:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol yaa
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/01/2006 :  14:14:03  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol t.j.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000