|
| Yazar |
Konu  |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 13/01/2006 : 11:44:45
|
Arkadaşlar online bir oyuna girmeye çalışıyordum.''P2P connection failed'' deyip hata verdi.Bu P2P nedir?(yazılım mı donanım mı olduğunu bilmiyorum konuyu yanlış yere açmış olabilirim ) |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/01/2006 : 13:12:50
|
| Doğru sayılır :). P2P, Peer to Peer demek oluyor, bu da iki kullanıcı arasındaki bağlantıyı ifade eder. Hangi oyun bu? Oyunu söylersen sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz. |
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 13/01/2006 : 20:03:49
|
| Oyunun adı Robot Rage(miniclip oyunu) |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/01/2006 : 21:49:03
|
| Hmm ilkkez duyuyorum ne yazık ki :). Bağlantı kurulamama nedeni pek çok şey olabilir. Firewall kullanıyorsan o engelliyor olabilir, download yapıyorsan bağlantı kasıyor olabilir, Server ile ilgili bir problem olabilir vs.vs.vs. Oyunun sitesi, forumu falan varsa, oralara bakın bir de... |
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 14/01/2006 : 11:36:56
|
| Bir şey daha soracağım(başlıkla pek ilgisi yok gerçi).Bu firewall ne oluyor? |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 14/01/2006 : 11:54:47
|
| İnternetten gelen saldırılardan sistemimizi koruyan yazılımların genel adı.Yani kişisel güvenlik duvarıdır. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|