AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 MSN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

combatant_tr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/01/2006 :  20:23:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MSN DE KARŞIDAKİNİN EV ADRESİ NASIL ÖGRENİLİR

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/01/2006 :  21:14:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adresini öğrenmek istiyorsan önce ip sini bulmalısın,sana en basit yollarını anlatıcam..kişiyle dosya alışverişi yap. ne gönderdiğin farketmez müzik,resim yada video.. dosya alışverişi yaptıktan sonra başlat>çalıştır>cmd yaz ve msdos a gir.
netstat-n komutunu yaz karşına bir çok IP gelecek IP’lerden 2 hane ile başlayan IP lere bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa bulduk kişinin IP sini..
veya gelen mail yönteminden de ip alabilirsin:
Hotmail hesabını aç.Sonra Options > Additional Options > Mail Display Settings > Message Headers kısmına gel.”Full”ü işaretle ve OK’e tıkla.Şimdi Inbox’a geç.Gelen Mail’e tıkla.Mail açıldığında msjların üstünde IP adresini göreceksin..
daha farklı yöntemleri de var bunlar en basit yöntemler diğerleri karışık gelebilir ve gereksiz.
şimdi kişinin ip sini aldıktan sonra
http://www.ip2location.com/free.asp
bu siteye girip sitedeki kutucuğa kişinin ip sini yazıp lookup a basman yeterli..kolay gelsin :))
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 09/01/2006 :  22:01:19  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
heheh demin arkadaşa bir şaka yaptım msn de ev adresini öğrendim falan dedim :D ev adresini falan öğrenmedim meraklanma rahatla :D

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/01/2006 :  10:19:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
KRONDOR abi:Yukardaki tartışma hacke girmiyor mu?Benim bildiği hack yasak.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 11/01/2006 :  13:56:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer IP adresini öğrenip kişiye zarar verme yolları anlatılaydı hack e girerdi ama bnce bu girmio hack e
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 11/01/2006 :  14:23:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
IP'den ev adresini filan böyle sitelerle bulamazsınız. Bu size en fazla kişinin internete çıkış yaptığı telekom hattını verecektir. Ev adresi ancak telekom vasıtasıyla ve o da savcılık isteği üzerine elde edilebilir.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000