AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 msn de boş nick
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

god_father
Üye

İleti 38

İletim - 08/01/2006 :  12:56:39  Bilgileri Göster  god_father'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar msn de boş nick yapmak isteyenler msn den ulaşabilirler

imza mimza yoq

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/01/2006 :  13:25:44  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Açıklayıcı anlatımın ve konunun akıcılığından dolayı sana teşekkürü bir borç bilirim (!).

O dediğin nick yerine [space] e basıp boşluk bırakmaktan ibaret. Buna isteyen herkes msnturkey adresinden ulaşabilir. Ne gereği var ben de anlamadım açıkcası.. Afedersin ama gereksiz bir konu..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 08/01/2006 :  19:54:13  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
space e basınca olmuyo. heralde bizi kendine muhtaçmış gibi göstermek istedi.

şimdi olay şöyle oluyor :
soldaki o cici windows tusunun sağındaki asi ALT tuşuna, dikkat ALT GR deil ALT a basarak 0160 tuşlayın. bu kadar
ALT + 0160

Örnek :

bunun gibi :D

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/01/2006 :  20:02:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nokta yapıncada boş gibi oluyor :D:D madem boş olucak yani bi anlam ifade etmicek bu noktada olur tire de :D yani seni böyle ufak bişey için rahatsız etmeye gerek yok zaten saolsun d.hunterde gösterdi..
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/01/2006 :  21:36:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok bu bosluk öyle değil. E-mail adresin de gözükmüyor ama bulamadım onu
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 08/01/2006 :  21:45:46  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim bi ark yapmıstı email gözükmüodu ama mail yolla dediğinde outlook gösteriodu maili ona da MSN GHOST denio galiba buldum geçen gün denedim ama olmadı

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000