Açıklayıcı anlatımın ve konunun akıcılığından dolayı sana teşekkürü bir borç bilirim (!).
O dediğin nick yerine [space] e basıp boşluk bırakmaktan ibaret. Buna isteyen herkes msnturkey adresinden ulaşabilir. Ne gereği var ben de anlamadım açıkcası.. Afedersin ama gereksiz bir konu..
space e basınca olmuyo. heralde bizi kendine muhtaçmış gibi göstermek istedi.
şimdi olay şöyle oluyor : soldaki o cici windows tusunun sağındaki asi ALT tuşuna, dikkat ALT GR deil ALT a basarak 0160 tuşlayın. bu kadar ALT + 0160
Örnek :
bunun gibi :D
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
nokta yapıncada boş gibi oluyor :D:D madem boş olucak yani bi anlam ifade etmicek bu noktada olur tire de :D yani seni böyle ufak bişey için rahatsız etmeye gerek yok zaten saolsun d.hunterde gösterdi..
benim bi ark yapmıstı email gözükmüodu ama mail yolla dediğinde outlook gösteriodu maili ona da MSN GHOST denio galiba buldum geçen gün denedim ama olmadı
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...