AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sizce ATI mi Indıva mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 07/01/2006 :  11:04:52  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce hangi ekran kartı daha güzel.Eğer buna cevap vermiyosanız hangisi daha iyi oyun oynatır ve ya hangisi oyunlar için ideal

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/01/2006 :  11:25:08  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu tartışması daha önceden de yapılmıştı. Biz ne kadar hangisi daha iyi desek de bir müddet sonra biri diğerinin önüne geçmek için hemen bir üst modelini çıkartıyor.

Aslına bakarsan her iki marka da bana göre çok kaliteli, kıyaslama yapmak gerçekten zor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 07/01/2006 :  11:27:24  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki sence hangisi oyun oynatma ve daha çok oyuna seçenekleri oynatmaya daha yatkındır?

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/01/2006 :  13:04:19  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nvidia sanırım. Artık oyun firmaları Nvidia'yı tercih etmeye başladılar.
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 07/01/2006 :  16:25:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nvidia 5 serisinden sonra yükselişe geçti...Ati ise düşüşte elbet bir gün tersi olur...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/01/2006 :  18:12:05  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya aslında bu her zaman değişebilen bir olaydır. Sonuçta teknoloji de asla sınır yoktur. Nvidia'nın şu andaki avantajı bir çok oyun firmalarının Nvidia ile çalışması. Çünkü yapılan oyunlar daha çok Nvidia kartlarına göre tasarlanıyor. Farkındaysanız oyun kapaklarının arka kısımlarında hep Nvidia amblemi bulunuyor.

Piyasaya baktığımızda da Nvidia'nın daha çok tercih edildiği hiç gözden kaçmıyor. Ancak şunu da unutmamak gerekir; her çıkışın bir inişi, her inişin de bir çıkışı vardır...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000