AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Sizce ATI mi Indıva mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/01/2006 :  18:42:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman kesin olarak bir marka önerilemez. Adama sen istediğini al dersin :). DOğru aslında bilgisayar piyasası sürekli değişiyor buna ayak uydurmakta imkansız o yüzden şimdi hangisi tutuluyorsa o alınmalı bence. Mesela bende FX5200 var. Hurda yani :)). Ama şimdiye kadar tüm oyunları çalıştırdı. Fx le aynı zaman da çıkan bir ATI'm olsaydı büyük olasıkla çalıştırmazdı. Uyumsuzluk olayı yani...
Sayfanın En Üstüne Git

burak21
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 12/01/2006 :  23:45:32  Bilgileri Göster  burak21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayar piyasası sürekli dğişmekte fakat şu anda nvidia oyunlarda bi r üstünlüğü olduğuna şüphe yok

Annon edhellen edro hi ammen fennas nogothrim lasto beth lammen
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/01/2006 :  00:50:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin kendi bilgisayar donanımın ve o donanıma harcadığın para önemli olan..ne kadar çok para harcarsan o kadar iyi bir donanıma sahip olursun..
ama illa fikrimi söylersem..
NVIDIA şu an için önde görünüyor..yeni çıkardığı ekran kartları oyun oynamakk için çok iyi bir seçenek gibi..ayrıca oyun firmalarıda artık üreticilerle ortak hareket ediyor gibi.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000