Warcraft'a şöyle güzel bir senaryo yazılsa, çok tutar o film. Karakterler falan,yani baya iyi olur.
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
walla bu zamana kadar yapılmış en iyi oyun filmi herhalde doom dur.eleştirmenler de film hakkında güzel yorumlar yapmıştı,en başarılısı doom kesinlikle...ama gta san andreas ın filmi yapılırsa gerçekten çok sevinirim...
+Fear Effect (2008) Hitman (2007) Halo (2007) +Postal (2007) +Hunter: The Reckoning (2007) Mortal Kombat: Devastation (2006) Metroid (2006) Tekken (2006) Splinter Cell (2006) Deus Ex (2006) Spy Hunter: Nowhere to Run (2006) Driver (2006) Resident Evil: Afterlife (2006) Alice (2006) Dead or Alive: Dead or Alive (2006) Silent Hill (2006) +In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2006) +Far Cry (2006)
Bunlar çevrilmesi planlanan filmler. Ancak ne yazık ki başına + koyduğum filmlerin yönetmeni, daha önce House of the Dead, Alone in the Dark ve BloodRayne gibi berbat filmlerin de yönetmeni olan Uwe Boll. Bu nedenle fazla ümitlenmeyin derim :)
Justin, GTA filmi izlemek istiyorsan, herhangi bir Hollywood yapımı aksiyon filmi izlemen yeterli olur. Konular aynı sayılır, mekanlar aynı... daha n'olsun :)