|
Yazar |
Konu  |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/02/2006 : 17:41:42
|
Kemal Sunal Replikleri - Diyalogları
hababam sınıfı: - geçsene ulan kaleye! - napacam ben kalede ya? - ıspanak ekersin e mi? - ebegümeci eksem olmaz mı? - fesupanallah...
mufettis: oglum soyle bakiyim balkan ulkeri nelerdir? - inek saban: valla balkan ulkeri cok fazladir, 4-5 tane vardir. - mufettis: hoca hanim ne diyor bu? - hafize ana: valla ne biliyim mufettis bey. ben onlara kac kere balkan ulkeri 10-15 tanedir diye soylemistim. - inek saban: hatta bazen sayilari 100-150'ye bile cikabilir...
-maraton raşit: şaban sen söyle oglum ney ile beslenir memeliler? -inek şaban: agızlarıyla beslenirler efem -maraton raşit: onu sormadık ne yerler? -inek şaban: ne bulurlarsa onu yerler, çok pisbogaz olurlar malum ya, et yerler -maraton raşit: başka? -inek şaban: sebze yerler -maraton raşit: bana bak kızdırma kafamı. -damat ferit:ot de ot -inek şaban: ot yerler bunun gibileri de b.k yerler
güdük necmi: möööö inek şaban: ulan kel mahmut: kim o inek? inek şaban: benim efem kel mahmut: ya....memnun oldum.neden inek diyorlar sana çok mu çalışkansın bakayım isimsiz kahraman:hocam onun calışkanlıgı inekliginden diil güdük necmi:doguştan hocam kel mahmut: peki niye bu yaşta hala lisedesin? inek şaban: hocam benim peşimi kızlar bırakmıyorda, vahşi bi cazibem varmiş.. güdük necmi: inek cazibesi.
yarisma sunucusu*:suriyenin devlet baskani kimdir? inek saban:ne bana bakiyosunuz olum suriyenin devlet baskani ben miyim guduk necmi:suriyenin devlet baskani....eeee...muhammed ali kley'dir. inek saban:evet kley... ya da, inek saban:rontgen bole insanin icini gosteren bi cihazdir.bi de rotgencilik vardir tabi, bu rontgencilik cok ayip olmakla beraber bol miktarda rontgenci vardir...
ünlü kaleci zannedilip kaçırıldığında;
- ben şabanım şaban... - hayır sen bülentsin... - hey allahım...yahu şabanım...şabaaan?...efendim...bak ne güzel oluyo...
salako -eminee şu işi bitirseydiiiik -hangi işi?? -yav hani ben gaçırdım ya seni, yavuklumsun ya, gerdeğe girecez yaaaaa -olmaaaaaz bugün salııı bilmiyomusuuuun? -noolmuş salıya?? -salı sallanııırr! soora irkekliğin bağlanır, bi daha heç şey yapamazsın yaaaa
salako: eminee, o işi ne zaman yapacaz. emine: hangi işi s: o işi canım. e: canım bugün cumartesi yarın pazar. tatil günü. heç tatil günü o iş olur mu? s: olmaz mı? e: olmaaaz s: cumartesi pazar tatil günü. allah allah. devlet dairesi gibi karı yaw... neyse canım şunun şurasında pazartesiye ne kaldı. hıhıhı
tosun paşa - seferogullarını gördüm... - nerde ! - nerde mi... rüyamda. hı hı hayirdir inşallah bi rüya gördüm de... - eeee anlat anlat.. - efendim siz yeşil bi çayırda beyaz bir atın üzerinde kılıcınızı çekmiş seferogullarına hücum ediyordunuz... - yaaaaa anlat yavrum - biliyosunuz at murattır, yeşillik de... ottur.. - biliyorum yavrum anlat anlat... - derken seferogullarından biri sizi yakaladı, başınızı ota soktu - yok canım! - yaaa... bunun üzerine siz otlamaya başladınız ve birden şaban şaban diye kişnediniz... - aptal herif !!! bu ne biçim rüya... - sen de hiçbirşeyi begenmiyorsun yaa... - hayvan herif !!!
$ener $en: $aban hadi kalk $imdi senin cevap vermen lazim. kemal sunal: ne diyecem? $.$.: benim soyleyeceklerimi tekrarla. k.s.: olur lutfu. $.$.: bana kar$i gostermi$ oldugunuz. k.s.: bana kar$iii..gostermi$ oldugunuuuz..ne gosterdiler? $.$.: oyle degil. k.s.: oyle degiiiil.. $.$.: sersem herif! bana kar$i gostermi$ oldugunuz ilgiden. k.s.: sersem herifleer!! bana kar$i gostermi$ oldugunuz ilgideeeen.. $.$.: kes artik. rezil olduk! k.s.: kesin artik. rezil oldunuz! $.$.: allah belani versin. k.s.: allah belanizi versin!. e$oglue$ekler! birsuru namussuz..irz du$manlarii! hayvan oglu hayvanlar!! off yeter be. artik icelim. cok iyi konu$tum ama.
-sabaaaann nerdesiin.. -develerin basindayiimm.. -su su kupunu getir banaaa.. -peki lutfu beey.. .. -cok da susamisim.. ve kepceyi daldirir kupe.. dingir dingir boskup sesi ve kupun gercektenbos oldugunu gostermek icin senersen'in kameraya dogru kupu devirmesi vee -nerde ulan suu.. ben sana su kupunu al demedim mi?!@# -dediiiin ben de aldim... icine su koy demedin ki.. -ulan hayvan ulan !@#$% gitdeveleri getir......... -develeeeerr .......
şaban oğlu şaban
aaah -gürültü etme be -kim ediyo be -seeen -eevet ben...
şaban bu neeaağ -elmaaa -s koy -selmağ.. ahıhı -gıçına gooooy -ahah ayıp olûrr -goy goooooy! -ahah herkesin içinde!... -yaw elmanın gıçına s gooooy -elma.. elmass.. haaaaa elmas! kim çaldı elması
orada kimse var mı? - var hıyar gibi bir herif var - ne yapıyor o hıyar? - telefonla konuşuyor eşşolueşşek - konuşsun bakalım, bu son konuşması olacak ayının - bir daha hiç konuşturmayalım ayıyı kumandanım... - saban gözün kesiyo mu, alaşşağı edebilecek misin iti? - anasını bile bellerim itoğlu itin...
kadirgali esref: neyoulan o elindeki... saban:tabancag.hihi. kadirgali esref:yok caniiiiim.peki ne ise yararmis bu. saban:boyle tutarsin. kadirgali esref:bak seeeeen. saban:tabiii.burasini cekersin. kadirgali esref:eveeeeet saban:sora da burasina bastirirsin. kadirgali esref:vayvayvaaaay saban:yaaa.iste bole. (diksinya) kadirgali esref:aaaghhueaaaaty...* saban:ehe hakladim kandiraliyi. ramazan:kandirali diil salak kadirgali. saban:ihi.a-evet kadirgali.
şaban - şabanoğlu şaban. hüsam - demek babanın adı da şaban şaban - dedemin adı da şaban'dı. hüsam - demek siz ailece şaban'sınız. şaban - äävät, ailece şabanoğlu şaban'ız.
süt kardeşler
çok naziksiniz -hıhı, öyleyimdir -üstelik de çok küstahsınız -aman efendim, iltifat ediyosunuz, hıhı (düşer bu sırada oturduğu yerden) -bişi oldu mu ramazan bey? -yok canım birazcık götüm acıdı o kadar
- saban? - efendim ramazan? - biz bu tuzağı niye kurduk? - niye kurduk? - gulyabaniyi yakalamak için... - evet yakalamak için.. - peki tuzağa kim düştü? - kim düştü? - biz düştük.. - demek ki gulyabani biziz? - evet biziz.. saçmalama hayvan heriif!
hababam
müfettiş şabanı kaldırır müfettiş : adın ne? şaban :hz ebubekir müfettiş : oğlum adın ne diye sordum şaban : heeaaaa hz şaban müfettiş :otur yerine der ve güdük necmi' yi kaldırır müfettiş : kaç yaşındasın? güdük :1453 müfettiş : romayı kim yaktı? güdük : anamız müfettiş : senin anan kim? güdük : kanuni sultan süleyman müfettiş : ilk halife kimdir? güdük :imparator neron
kibar feyzo
"la bu faşo ne ki?" - "hani agam, pu$t gibin, i.ne gibin bi$i.."
eee eee eee uyu ula essolessek anani belliyecem bos duriyi dosek eee eee eee meme emiir zirliirsen baska bir sey bilmiirsen uyu ola deyyusun oglu biraz da biz emisek
anasina:
ee ee ee e ne garazin var bana uyu da zibar ana hasret kaldim avrada bi tadam kana kana
ee ee e ee ee ee e uyku girdi bedene icim geciir ana icine ettin isin agzina sçam aney
-buba para ver -ehmm..peki -buba yuz kuruş -büyük diil olm kücük kücük -dünya alem sesini duymuştur kıçının borazan gibi ötiy
aga - o ne!?! ula dur!!! napirsin la? dellendin mi? hayvanoglu hayvan!!! feyzo - bu suyun esansi eksik agam. itibarina golge du$uyi... aga - ulan pu$toglu seni!!! feyzo - kovdun mu agam? aga - kovmirim ulan kovmirim dürzü, kovmiriiim!!!
hababam tatilde
badi ekrem:bitkiler hem dostunuz hem dusmaninizdir...dikkat...mesela bu meyan koku.a b c d e f g k vitaminlerine sahiptir. inek saban:mubarek bitki diil alfabe sanki badi ekrem:ga-yet lezzetlidir. (isirir, isirmasiyla birlikte tukurur) badi ekrem:oggk..aciymis...oeeegk... domdom ali:hocam bu ati da yiyebilir miyiz? badi ekrem:bu binek atidir,yenmez. damat ferit:bravo,attan da cok iyi anliyosunuz hocam. badi ekrem:eh cocuklugum at sirtinda gecti inek saban:atiyo. badi ekrem:atli sporlada uc tane madalyam vardir. ayse:bu ata da binebilir misiniz peki hocam badi ekrem:uyuz bi hayvana benziyo ama madem israr ediyosunuz binelim
sonuc malum...yuruyus donusu kel mahmut kampi ziyarete gelmistir kel mahmut:hocaniz nerde cocuklar. tulum hayri:at kacirdi efendim... kel mahmut:ekrem bey at mi kacirdi? domdom ali:hayiiir, at ekrem beyi kacirdi.
tarzan rıfkı
hakem: penaltı -yuh bu da penaltıysa ben de e$$ole$$egim. -öylesin zaten -hadi lan
7bela hüsnü
denize attim bir taş cikardi bir ses faş faş kafama birisi vurunca gözümden geliyor yaş
husniye husniye seni dusunmekten dondum deliye inanmiyorsan beni sor veli'ye
davaro
- içki sana dokunmaz. çünkü sen davarolardansın. davaroğludavarsın... - evet. sen de hıyaroğluhıyarsın..
hocaefendi bu yöne çevrilecek -olmaz kıble bu taraf buraya çevrilecek -ne kıblesi? kalkıp namaz mı kılacak? buraya -hortum -kıble -hortum -ula hortumda ne oliy ki -kusurabakma sülo kardeş bu sefer essahtan gittin
korkusuz korkak
kemal sunal : (masaya parmagini sürüp patrona dogru tutar) : bu ne bu? patron: parmaaak! kemal sunal: ucundaki ne ucundaki! patron : sinek pisligi. kemal sunal: cabuk temizle masami! bunsan sonra gunde bes kere masami temizleyeceksin, yalatirim valla, yetmedi, bir de bu sinekleri teker teker yakalayip hepsinin kicina lastik don giydireceksin! patron : emredersiniz |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 25/02/2006 : 17:52:02
|
Sağ ol, eline sağlık. Bu arada Kemal Sunal için tekrar Allah Rahmet Eylesin diyorum; onun gibisi bir daha zor gelir. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/02/2006 : 17:53:33
|
valla dediğin doğru büyük ustaydı "allah rahmet eylesin" |
 |