|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/06/2006 : 00:36:07
|
| Eğer oyun kötüyse kötü demek lazım. Geçmişte de kötüydü; ancak o zamanlar alternatif oyunlar yoktu. Hoş, şu anda da PES dışında bir alternatif yok; ancak PES, bu konuda gözümüzü açtığı için FIFA'nın ne kadar kötü olduğunu anladık. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 24/06/2006 : 17:05:14
|
| hayır,o oyunlar zamanına göre iyiydi bence,şimdi p.e.s çıktı ben kabul ediyorum kesinlikle p.e.s fifa dan daha iyi...ama zamanında severek oynadığımız oyun serisiydi FİFA...bu yüzden FİFA'yı kötülemeyelim... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/06/2006 : 23:56:26
|
| İşte ben de onu demek istiyorum. PC'de Pro Evolution Soccer çıkmadan önce tek seçenek FIFA'ydı. Bu nedenle de karşılaştıracak oyun yoktu. Ama konsolcular, PlayStationlarında bu oyunu oynadıkları için FIFA'nın yanına bile yaklaşmıyordu. Çünkü oyun, kat kat iyiydi FIFA'dan. Kısacası, FIFA kötüydü (çok kötü değil tabii); ama biz başka oyunlarla karşılaştıramadığımız için iyi zannediyorduk. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 25/06/2006 : 00:37:55
|
Yine de 98 oyunlarıyla büyük bir gelişim gösterdi bence FIFA.Ardından ben de ilk defa playstation1 de oynamıştım PES'i,FIFA'da gol atmakla PES'te gol atmanın verdikleri tadlar arasındaki farkı ve skorların da gerçekçiliğini kıyasladığımızda PES kesinlikle daha çok sarmıştı.Bir de FIFA'da Türkiye milli takımına gerekli önem verilmezken,PES'de gördüğüm Türk bayrakları(hem de ters ya da turuncuya yakın bir kırmızılı değildi ) beni etkilemişti. |
 |
|
|
tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293 |
İletim - 30/06/2006 : 13:01:44
|
bir şey söyliyecem zaten winig eleven ile pes aynı biri japonca biri ingilizce.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|