AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 FİFA 06 BEĞENMEYENLER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 12/06/2006 :  19:20:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nedemek fifa nın bütün serisini ben çok beğendim

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

TaRzAn_6394
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 13/06/2006 :  17:45:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence FIFA Serisi Çok Güzel

BİZ KAVGA ETMEYİZ BİZ KÜFÜR ETMEYİZ İŞTE FARK BURADA BİZ FENERLİYİZ
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 14/06/2006 :  17:32:05  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
spıder_ozii tarafından yazılan:

nedemek fifa nın bütün serisini ben çok beğendim

Beğenmeyenlere sormuş zaten.Niye üstüne alınıyorsun ki ?

Fifa'nın son 5 yıldaki oyunlarının hepsinden nefret ettim.Çünkü Winning Eleven oynamaya başlamıştım Play Station 1'de.Grafikler çok düz olmasına rağmen gerçekçiydi oyun.Zamanla oynanabilirlik ve grafiklerle ilgili herşeyi geliştirdiler.Oynanış inanılmaz gerçekçiydi, her şey hesaba katılmıştı.Ama Fifa, oynaması çok kasan bir oyun.Adamlar senin kontrolünde olmuyor, yapmak istediklerini tam olarak gerçekleştiremiyorsun.Grafikleri bile geriledi oyunun.Gerçekçilik konusunda son 2 yılda küçük adımlar attılar.Ama sadece küçük adımlar.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

fbfbfb27
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/06/2006 :  10:05:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
öncelikle s.a
fıfa serilerinde bi arkadaşımızın da değindiği gibi oyuncular bi raya çıkmış gibi aynı yörüngede gidiolar hiç gerçekçilik yok ve oyuncuyu hangi yöne çevirirseniz o yöne şut çekio özellikle fıfa 2005 te böyle 2004 te ise adamlar belirli mesafeye kadar karışmıyo zaten kale önüne gelince de şut çekiosun gol oluyo çok kolay ve sahte bi oyun we ve pes oyunlarında ise lisans sorunu yüzünden takımların adları değişmiş oyuncuların adları değişmiş bir de turk ligini yükleyince formaların hepsi siyah oluyo günümüzde 4-4 lük futbol oyunu bulmak imkansız...

burak akpek
üstadlarımız alınmasın biz de oyunlar hakkında bişiler bilioz
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 20/06/2006 :  16:34:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet...fıfa serileri (fıfa 2002 dışında)çok gerici oldu artık...ama yine de zamanında severek oynadığımız oyunları bu kadar kötülemek ne kadar doğru olabilir ki?doğru,oynadık devrini tamamladı ama şimdi de eskiden beğenerek oynadığınız oyunlara çamur atmayın lütfen...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000