AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Harry Potter
 Harry Potter And Goblet Fire
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 06/01/2006 :  15:53:29  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet yükledim MSN'de anlatırım.Arkadaşlar birde ben Forbidden Forest bölümünü geçemedim ormana 3 kez gitmemiz lazım ben iki kez geçtim ormanlı bölümü 3. de geçemedim almamız gereken kalkan gibi birşey var onu alınca bölüm bitiyor ama yüksekte olduğundan yakalayamıyorum, bir öncekindede yüksekteydi ama taşın üzerine çıkarak aldım bunda taş yok nasıl alacağım yardım lütfen!
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 06/01/2006 :  16:23:22  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım bana da anlatır mısın msn adresim conan742@msn.com ok?

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 06/01/2006 :  16:29:56  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam anlatırımda çok acil cevap bekliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 06/01/2006 :  17:10:41  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar o bölümü geçtim üç büyücü turnuvasındaym ejderhadan süpürgeyle kaçtığımız bölümü 6-7 kez geçtim ama yine aynı bölümden başlatıyor bunun sebebi nedir?
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 09/01/2006 :  18:44:17  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerek kalmadı oyunu bitirdim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000