AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Harry Potter
 ya harry potter la bozdum kafayı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ultramustafa
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 28/01/2006 :  21:20:42  Bilgileri Göster  ultramustafa için bir AOL İletisi Gönder  ultramustafa için bir ICQ İletisi Gönder  ultramustafa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ultramustafa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya harry potter goblet of fire hakkındaki şifre veye çözüm sitelerini söylermisiniz

mustafaaaa

ultramustafa
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 30/01/2006 :  14:23:14  Bilgileri Göster  ultramustafa için bir AOL İletisi Gönder  ultramustafa için bir ICQ İletisi Gönder  ultramustafa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ultramustafa için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bulamadınız mı

mustafaaaa
Sayfanın En Üstüne Git

King Arthur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2006 :  22:14:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam Link Verin! bir dene orada hile bulabilirsin dostum.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/02/2006 :  19:09:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam Link Verin! gir herbişey var
Sayfanın En Üstüne Git

EA-SPORTS
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/02/2006 :  20:20:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam araştırıyom...
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 24/02/2006 :  23:11:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hile yok ama ipucu bulabildim , bilmiyorum işine yarar mı ??? :))

Etkili Carpe Retractum Büyüsü:

Oyunda Carpe Retractum büyüsü yaptığınızda, büyü okunu fırlattığınız andan itibaren karakterinizi haraket ettirirseniz, büyü daha etkili olacaktır...

(Özellik Batroom Bölümünde)

Wingardium Leviosa'nın etkisi:

Oyun boyunca bir çok yerde karşımıza çıkan kazanları veya kayaları yaratıkların veya düşmanların üzerine attığınızda anda, düşmanlarınız yok oluyor. Bu özelliği kullanarak, düşmanlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz...

Catapult:

Forbidden Forest'teki etrafa pislik saçak yaratıklara Carpe Retractum büyüsü yaparak, Katapult olarak kullanabilirsiniz. Büyüyü yaptıktan sonra arkada çıkan nişan göstergesi, yaratığın nereye gideceğini gösterir. Mantarlarıda bu yöntem ile yokedebilirsiniz...

Accio:

Etrafınıza saçılan Beanleri ya da Kazan Pastalarını kendiniz kolaylıkla almak istiyorsanız Accio büyüsünden faydalanabilirsiniz...

Kolay gelsiiin ...

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000