Kimin neye inandığının tartışılması saçma olur bence. Kim neye inanıyorsa inansın. Bana göre uzaylılar var fakat o kadar uzaktalar ki ne biz gidebiliriz ne onlar gelebilirler.
ya burakpasha hocam ilk iletin amma acaip yaw... ne alaka karbondioksit var diye havanın olcaanı nerden çıkardın. hava azot oksijen karbondioksit ve dier gazlardan oluşuyo. ayrıca su olması için öncelikle hidrojen ve oksijen bulunması lazım. ve bunları kimyasal tepkimeye sokabilecek uygun sıcaklık ve ortam şartları lazım... yani resmen cılkını çıkarana kadar şart istemiş allahın elementleri su olabilmek için. he uzaylılar varmı? banane :D varlarsa olsunlar eywallah. ama dünyaya gelirlerse beni ilgilendirir ve uzaya ilk uzaylı küpünü ben postalarım heralde gelirlerse :D var olduklarını düşünüyorum ama sempati duyduğum söylenemez...
O hiyeloglifler ile ilgili değişik açıklamalar da var uzaylılar dışında. Bunlardan biri Mısırlı ilim adamlarının zaman boyutunu aşıp "düşünsel" olarak günümüz dünyasına ait görüntüler yakaladıkları. Tabii ne derece doğrudur tartışılır, neticede teori. Bir başka teori ise gelecekte zaman makinası türevi bir aletin icat edilmiş olduğu ve bu sayede Mısırlılarla temasa geçildiği. Bu pek inandırıcı gelmedi ama :D