Burada ilginç şeyler oluyor(evde). Örneğin hava, bulutlu veya yağışlı olduğu zamanlar internette kasma yaşıyorum. Bilmiyorum genelde de bu durum mevcut mu ?
olabilir :) şuanda da dediğin kasılmalar forumda mevcut.ne hikmetse burada da(ısparta) hava kapalı, yağmurumsu :)forum iyice yavaşladı.valla sayfalara iki ileri bir geri şeklinde girmeye çalışıyorum.ama işe yarıyor :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."