AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forumlardaki gereksiz konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 07/11/2005 :  22:36:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
forumlara sole bi bakıyorum da çoğu aptalca konular özellikle genel veya kültür sanat bölümlerinde yok en sevdiğin takım en iyi sanatçı bu tür forumlar yöneticiler için sölüyorum sitenizi çok aptal gösteriyo bence bu konulara izin vermemelisiniz sırf mesaj atmış olmak için açılan konular bunlar eğer hoşunuza gidiyorsa bilemem ama forum amacından sapıyor lütfen şu konulara bi el atın

what is done is done...The king is king

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/11/2005 :  23:45:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sitenizi aptal gösteriyor ağır bir itham olmuş...

En sevdiğiniz sanatçı vs gibi konuların kültür ve sanatta olmasında bir sakınca göremiyorum. Yok, orada olmamaları gerekiyor dersen, bizi ikna edebilecek bir açıklama getirmen gerekiyor. En sevdiğin takım gibi konular varsa da gözümüzden kaçmıştır. Yoksa bu tarz muhabbetlerin orada olmaması gerektiğini biz de biliyoruz.

Ek olarak, mesajlarında nokta kullanırsan sevinirim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 08/11/2005 :  20:37:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konunun nerde olduğundan yakınmadığımı gayet iyi biliyorsun gereksiz laf salatası yapmana gerek yok
soru: en sevdiği takım
cevap:chelsea
soru:en sevdiğin sanatçı
cevap:mahsun kırmızıgül
sen bana bu tür konuların nasıl forumla alakalı ve bir mahsur görmeyecek kadar gerekli olduğunu açıkla bende seni ikna etmeye çalışayım... umarım noktalar yeterli olmuştur saygılar

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 08/11/2005 :  22:14:38  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaan abi hoşgeldin ya!Uzun zamandır yoksun gözümüzde tütüyorsun.Bak istekler ve konular baya bi yığıldı bir el atsanda oyun sitesini şöyle bir şahlandırsak!
Gereksiz konulara gelince sonuçta buradaki yöneticiler 24saat burayı izleyip asayiş sağlayamıyorlar,bunu yapamazlarda ama burayı bildim bileli hiçbir tartışma hatırlamıyorumki küfürler havada uçuşsun,millet birbirine girsin.Arada sırada öyle konularda lazım bence geyik oluyo insan kafa dağıtıyo ama yerini sorarsanız tabi ki serbest bölüm olmalıdır

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/11/2005 :  22:48:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
comandante, seviyeli konuş. Bu işi 3-4 yıldır yapıyorum ve kanımca yeterince deneyim kazandım. Neyin nerede olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Eğer gözümüzden kaçan bir şey varsa link ver, ona göre yapılması gereken neyse yapalım. Diğer türlü, senin deyişinle, laf salatası yapmaktan başka bir şey yapmamış olursun.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/11/2005 :  23:24:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
comandante tarafından yazılan:

konunun nerde olduğundan yakınmadığımı gayet iyi biliyorsun gereksiz laf salatası yapmana gerek yok
soru: en sevdiği takım
cevap:chelsea
soru:en sevdiğin sanatçı
cevap:mahsun kırmızıgül
sen bana bu tür konuların nasıl forumla alakalı ve bir mahsur görmeyecek kadar gerekli olduğunu açıkla bende seni ikna etmeye çalışayım... umarım noktalar yeterli olmuştur saygılar

Bu tür konular sadece serbest bölümde var. Kimseyi zorla sokmuyoruz, bakmayıver, sorun hallolur. Orası da "serbest" olduğu için bu noktada. Oyunlarla ilgili genel tartışmalarda benzeri örneklere rastlayamazsın, izin verilmez.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000