AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 06/01/2006 :  15:38:17  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eheeuehue onur belgesi lmışım bu arada ;)...ossun biz bekleris..saat 23 dedin beklemedikmi yine bekleris ;)

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 06/01/2006 :  15:47:59  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok Tebrix, EmmaFan. Ben okul hayatım boyunda alamadım o belgeyi :) dur bakalım belki işyerinde verirler :) ...

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/01/2006 :  16:04:17  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu bölüm cidden oldukça kısa oldu. Ara bölüm gibi düşünebilirsiniz...Ama insanın aklında çok soru bıraktığı kesin :)

BÖLÜM -9- Karanlıkta Bilmeceler

Ereth başını ovuşturarak oturduğu yerden kalktı. Kendini hiç uyumamış gibi hissediyordu. Theron'un gösterdiği ince koridora ilk adımını attı lakin farklılaşmış birşeyler vardı. İçini bürüyen korku ve tedirginlik onu şaşırtmıştı. O en büyük savaşlarda, en büyük korkuları yenen cesur Gondor kralıydı. Fakat burada onu huzursuz eden birşeyler vardı. Asla bitmeyen ve azaltılamayan bir nefret. Koridoru yarıladığında cüce diyarı Moria madenlerinde olmadığını anladı. Duvarlar mumla aydınlatılmış kuru kafa heykelleriyle ve zincirlerle doluydu. Bastığı yer ıslak ve sıcaktı. Ardından çok güçlü br haykırma duydu, nefret ve şiddet dolu haykırmanın geldiği yere doğru yürüdü. Yerde ufak bir metal mazgaldan aşşağı su damlıyordu. Haykırma çok yakından biryerden tekrarlandı. Bütün maden sarsıldı.

Arkasında kalan yola bakmadan Ereth kuru kafa heykellerinin yerdeki su birikintisine yaptıkları yansımaya doğru eğildi, mazgalları eliyle kavradı ve aşşağıya baktı. Orada hareket eden bir siluet vardı. Siluetin başı yukarı doğru baktığında iki kırmızı hiddet dolu göz Eret'in gözleriyle buluştu. Ve ardından haykırmanın tekrarlanması Ereth'i Orta-Dünya'ya döndürdü.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 06/01/2006 :  18:28:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hakkatten kısa olmuş, ama olsun.hiç yoktan iyidir.bu bizi bi süre idare eder :)) bayramda biraz kafa dinleyin belki daha iyisi çıkar :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 06/01/2006 :  22:08:11  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kötü müydü ya bu bölüm? benim en sevdiklerimden biriydi şahsen:D

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000