Bu bölüm cidden oldukça kısa oldu. Ara bölüm gibi düşünebilirsiniz...Ama insanın aklında çok soru bıraktığı kesin :)
BÖLÜM -9- Karanlıkta Bilmeceler
Ereth başını ovuşturarak oturduğu yerden kalktı. Kendini hiç uyumamış gibi hissediyordu. Theron'un gösterdiği ince koridora ilk adımını attı lakin farklılaşmış birşeyler vardı. İçini bürüyen korku ve tedirginlik onu şaşırtmıştı. O en büyük savaşlarda, en büyük korkuları yenen cesur Gondor kralıydı. Fakat burada onu huzursuz eden birşeyler vardı. Asla bitmeyen ve azaltılamayan bir nefret. Koridoru yarıladığında cüce diyarı Moria madenlerinde olmadığını anladı. Duvarlar mumla aydınlatılmış kuru kafa heykelleriyle ve zincirlerle doluydu. Bastığı yer ıslak ve sıcaktı. Ardından çok güçlü br haykırma duydu, nefret ve şiddet dolu haykırmanın geldiği yere doğru yürüdü. Yerde ufak bir metal mazgaldan aşşağı su damlıyordu. Haykırma çok yakından biryerden tekrarlandı. Bütün maden sarsıldı.
Arkasında kalan yola bakmadan Ereth kuru kafa heykellerinin yerdeki su birikintisine yaptıkları yansımaya doğru eğildi, mazgalları eliyle kavradı ve aşşağıya baktı. Orada hareket eden bir siluet vardı. Siluetin başı yukarı doğru baktığında iki kırmızı hiddet dolu göz Eret'in gözleriyle buluştu. Ve ardından haykırmanın tekrarlanması Ereth'i Orta-Dünya'ya döndürdü.
hakkatten kısa olmuş, ama olsun.hiç yoktan iyidir.bu bizi bi süre idare eder :)) bayramda biraz kafa dinleyin belki daha iyisi çıkar :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."