|
| Yazar |
Konu  |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 16/03/2006 : 20:51:00
|
| Evet aynen öyle olacak. Hepsi bir anda verilecek. |
 |
|
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 17/03/2006 : 11:42:55
|
evvet.... bu bölümde sadece bir yer sırıtıyordu...o da ;
"Salonda ve yolda etrafını sararcasına duran, tehtid edercesine duran kara heykeller vardı"
bir anlatım bozukluğu olmuş ama hikaye ve kalan kısımlar gayet güzel...ben 30 a kadar çıkarmıcaktım ama vermicekseniz hkayeyi çıkarıcaz artık:(...kader utansın:) |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
|
onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 18/03/2006 : 15:03:46
|
Bölüm genel olarak güzel olmuş ama bi kaç bozuk cümle var merula alba görmesin.mesela"Kimisi pis yemeklerine, kimisi demirhaneye, kimisi de diğer orklarla sohbet ediyordu." bu cümle bozuk gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin.Ama şimdi bu küçük cümle bozukluklarıyla yazıyı değerlendirmek bize yakışmaz.örneğin," ...Ellerindeki koca mızraklarla sabit bir noktayı süzüyorlardı. her şeye rağmen Komutan bunların sadece heykeller olmadığını biliyordu. Bu konuya kafa yormasının anlamsız olduğunu fark etti çünkü bu gizemi çözebilse bile, bu lanet olası yerin büyülerinden sadece birini çözmüş olacaktı. Uzun bir süre boyunca yürüdü, yürüdü, yürüdü. Büyük kara kapı önüne çıkınca, kapının ardından yayılan güçlü aurayı hissedip hareketlerini yavaşlattı..." yazının bu kısmı çok hoşuma gitti.Tebrik ederim.
|
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 18/03/2006 : 15:16:51
|
| Sağ olun var olun. Merula Alba hocamız zaten hikaye bittikten sonra imla hatalarını ve yazım yalnışları konusunda bize yardım edecek. Tam olarak söylemek gerekirse ekip tamamdır :). Soufly de kronoloji yazımında bize yardımda bulunacak. Hepsine tekrar burdan da teşekkürlerimi sunuyorum. |
 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 19/03/2006 : 13:21:27
|
alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
Evet, bence de kitabın başında Önsöz niteliğinde bir yazı koymanız gerekecek. Ben sizlere ışık tutması amacinan küçük bir örnek yazıyorum:
Yüzük’ün Bulunuşu
Günün birinde Bilbo’nun kapısına Büyük Büyücü Gri Gandalf çıkagelmişti, yanı sıra on üç cüce ile birlikte: Bunar kralların ...
Sen burda üçlemenin en başı için yazmışsın. Benim dediğim üçlemenin sonu ile Zindandaki Kralın başlangıcı arasındaki zamandı. Zaten Major, benim ne demek istediğimi anlamış.
Aksine ben seni değil, sen beni yanlış anlamışsın. Dikkatini çekti mi bilmiyorum ama ben onu oraya örnek misali amacıyla koymuştum. İkisinin arasındaki bağlantıya göre Baran’lar tabii ki daha iyisini çıkaracaklar.
Ama tüm bunların hiçbir önemi yok; biz birbirimizi anlamasak da olur. Önemli olan ßaran ve Selo’nun bizi iyi anlaması ki sanıyorum bizi gayet iyi anladılar. :=) . Yani, ben onlara yardımcı olayım da varsın kimse beni anlamasın, olayın özü bu.
|
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|