|
Yazar |
Konu  |
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 17/01/2006 : 12:22:36
|
Abi bir insan bu kadar üşengeç olmasın yahu al copy/paste yap :) |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 17/01/2006 : 13:04:22
|
Ben vazgeçtim hikayeyi toplamaktan, bitince bana toplu halde atarsınız heraLde? Baksana, Krondor'lar da sevmiş hikayeyi, atarsın artık onlara. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/01/2006 : 15:39:59
|
Çok güzel olmuş arkadaşlar tebrikler =) Finaller yüzünden takip edemiyordum, şimdi bir çırpıda okudum hepsini. O zindandaki abimizin hikayesi sonsuz boşluğa hapsedilen (Silmarillion) birine benziyor ama o değildir sanırım?
Neyse, merak uyandırdınız, artık üzerine tartışma yapılması kaçınılmaz :D |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 17/01/2006 : 16:39:37
|
Valla yazdık bişeler ama daha var o şeyin kim olduğunu öğreneceğiniz zamana. Yani daha biz bile yazmadık orasını :). Akşam saat 20:00 semalarında yeni bölümü koyacağız inşallah. |
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 17/01/2006 : 21:50:28
|
BÖLÜM 13 (Doğu ordusu sahipsiz) Gece gündüz demeden 7 gündür at süren Marion’ un ordusu en sonunda Pelennor düzlüklerine varmıştı. Mordor’a yaklaştıkları her dakika karanlık daha da artıyordu. Ve baktı Marion, önünde uzanan yıkık şehre, Gondor’ un gözbebeği Osgiliat’ a. Çağlar boyu doğunun gazabından korumuştu bu şehir Gondor’ u. Marion ona doğru yaklaşan büyük bir ordu gördü. Akıl almayacak derecede hızlı koşuyorlardı. İlk önce nedenini anlayamadı batının komutanı lakin gördüğü ordunun peşinde koşan en az 5000 kişilik rhun ordusunu fark etti. Elinin bir hareketiyle; arkasındaki adamları, komutanları ve Gondor için, 7 günlük yorgunluğu unutup, atlarını 2 kat hızlı sürmeye başladılar. Ve kaynaştı doğu ve batının şanlı orduları. İnsan ırkının bütünlüğünü ve birliğini muhafaza eden ordular. Marion’la birleşen doğu ordusu düşmana karşı koşuşa geçti. Marion; -“Şafağımızı karanlığa gömen bu doğu döllerine ölüm!!!” Ordulardan çığlıklar yükseldi ve rhunler batı ordularının güçlü atlarının nallarıyla ezildiler. 3000 yıldır bekleyen nefret tam o anda ortaya çıktı ve karanlığın içinden binlerce ork belirdi. Bunu gören şanlı ordular düşmanın her safına doğru yavaş bir atağa geçtiler. Her insan 5 orku öldürdükten sonra ölüyor, ölen atlıların atlarını doğu ordusu sahipleniyor ve orklara hücum ediyorlardı. Rhunler neredeyse yok olmuştu lakin orkların sayısı her geçen dakika artıyordu. Birleşmiş şanlı ordular bu güce daha fazla dayanamazdı. Askerlerinin umutsuzluk içinde yardım çağırdığını gören Marion, umutsuz anlara sakladığı 2. kılıcını çıkardı ve atının dizginlerini bıraktı. At kendine göre orduların arasında yol alırken Marion, aynı bir ölüm makinesı gibi iki yanından geçen orkların boyunlarını vahşi çığlıklarla omuzlarından ayırıyordu. İki ordunun arasında bir yandan diğer yana doğru koşturarak etrafındaki orkların hayatını karanlığa gömüyordu batının komutanı. Bunu gören Gondor ve Rohan’ ın evlatları komtanlarının izinden şimşek misali ilerliyorlardı. Fakat Marion’ un dikkatini çeken bir şey vardı. “Doğu cephesinin yaşlı ve bilge komutanı nerelerdeydi?”Ssavaş alanının tam ortasında durarak seslendi; -“ Faramiiiir..!!! Denethor’ un oğlu. Faramiiiir..!!!” Arkalardan, askerin birinden bir ses yükseldi; -“Beyim, doğu komutanı Faramir göçtü…” -“Nasıl? Ne zaman?” Marion’ un yüzündeki nefret hiçbir ordunun görmeyi istemeeceği türdendi. Ve asker komutanlarının nasıl öldüğünü anlattı. Marion bu hikayeden sonra atından aşağıya atladı ve ikinci kılıcını kınına soktu. Diğer kılıcını sağ omuz hizasına kaldırarak bağırdı; -“ Ey.. dünyanın iyiliğine hizmet eden insan evlatları, size sesleniyorum. Bu şer ancak sizin çabalarınızla yok edilecektir. Fakat ben sizin çabalamanızı değil ışığın hizmetinde ölmenizi emrediyorum. Şimdi sancağımı izleyin şafağın çocukları ve ölüüün!!!” askerler bir ağızdan tekrarladı -“ Ölüüüün!!!!” Öyle de yaptı ışığın hizmetkarları. Işığın hizmetinde doğdu, yaşadı ve öldüler…
|
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|