AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 13/01/2006 :  13:51:34  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
:D oleeeyy...oh be sıkılmıştım falla...demin gittim yüzükleri efendii serisinin filmlerini bi daha aldım:D (dierlerini kaybettimde)falla frodo damarım kabardı galiba:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 13/01/2006 :  20:14:50  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BÖLÜM -12- Zindandaki Kral

Karanlık siluet zindanında uyandı. Yılların verdiği acı ve nefret zindanı inletecek kadar haykırmasına neden oluyordu. Maziden beri bugünü beklemiş gücünün doruklarını Orta-Dünya'ya indirmek için toplamıştı. Daha önce kötü emellerine engel olunmuş onu bu aptal zindana kapatmışlardı sonsuza kadar. Ama bu sadece onların görüşüydü.

Zindan, hiçbir Orta-Dünya varlığının giremeyeceği kadar kötü, kokuşmuş ve korkunçtu. Duvardan çıkan üç halkaya üç güçlü ak zincirle bağlanmıştı. Zincirlerin ışığı kırmızı ve hiddet dolu gözlerini rahatsız ediyordu. Ama herşeye rağmen üç bin yıl boyunca doğru zamanı beklemişti. Daha önce sabırsızlığının cezasını çekmişti. Ama bu sefer öyle olmayacaktı.

------------------------------------------------------------------------------------------------

İki koca muhafız geniş omuzlarını birbirine tokuşturarak ince koridordan geçtiler. Biri zindana diğeri aksi yöne gidiyordu. Ve o an zamanının geldiğini anladı yaratık. Telef olmuş kol ve bacaklarını onardı ve ışığa ilk hamlesini yaptı. Güçlü ve devasa bedenini öne savurdu. Artık ak zincirler kollarını ve bacaklarını sıkmıyordu. Ağzının tek bir hareketiyle zincirler paramparça oldu. Bunu duyan muhafızlar birbirlerini iterek koridordan zindana doğru koşmaya başladı. Yaratığın zindanda olmadığını gören muhafızlar istari ışığından yapılmış olan kılıçlarını kınlarından çektiler. Yaratık birden arkaladında belirdi sanki yoktan var olurmuş gibi. Nöbetçilerden birini sol koluyla kavradı ve güçlü kolunu duvara doğru savurdu. Nöbetçi duvara çarparken diğeri arkadaşının kemiklerinin kırılışını işitti ve tereddüt etmeden kılıcını düşmanın dizine doğru salladı fakat yaratık onu güçleriyle iradesine alarak nöbetçinin kendi kılıcıyla kendi kafasına hamle etmesini sağladı. İki nöbetçide öldükten sonra onların parlayan kılıçlarına ellerini gözlerine siper ederek baktı. Yüzüne çarpık bir gülümseme yayıldı. Kafasını yukarı kaldırarak haykırdığında çok uzak diyarların birinde, bir maden de uyumakta olan kral uykusundan uyandı.
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 13/01/2006 :  21:21:19  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ööööööööffffff:D....işte bu iyiydi!...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 13/01/2006 :  21:31:13  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bizde yazarken gaza geldiydik burayı 3 sn ede 2 satır yazıyoduk valla :))

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/01/2006 :  22:26:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DarthSelo veya Major, şu hikayenizi Word'e atıp bize yollar mısınız? Buradan okuyamıyorum da :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000