|
Yazar |
Konu  |
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 29/12/2005 : 16:46:03
|
"Site" ve "Forum" kavramları yine karışmış sanki,konuyu baştan sona okuduğum zaman,istenilen bölümün siteye mi yoksa foruma mı açılması gerektiği tam olarak anlaşılmıyor.Sanırım forum kastedilmiş. Bence de gerek yok.MSN ile ilgili çok şey konuşulmuyor forumda,en azından yazılım bölümü bu ihtiyacı karşılayacaktır zaten... |
 |
|
keeperman
Üye

Turkey
İleti 225 |
İletim - 30/12/2005 : 16:53:55
|
Bence olması lazım.Çünkü bi ileti atıldığında birebir tartışamıyoruz bu iletiyi.Yeni bir ileti yeni bir ileti...Ama canlı canlı konuşsak hem kimse beklemez hemde daha iyi anlaşılır konu. |
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!! |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 30/12/2005 : 22:44:31
|
Foruma MSN bölümü açılması, foruma MSN sistemi eklenmesi anlamına gelmiyor. Bahsettiğin şey chate girer, o zaman da forumla alakası kalmaz buranın. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
djocny
Üye

Turkey
İleti 642 |
İletim - 01/01/2006 : 15:40:08
|
Evet bizim dediğimiz MSN GTA bölümü gibi birşey olsun. |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/01/2006 : 16:20:23
|
MSN GTA? Yuha? Nedir amaç? Bir "chat" sistemi mi istiyorsunuz yoksa MSN Messenger diye konu bölümü mü istiyorsunuz? Eğer ilki için ise forum mantalitesine sahip olamamışsınız daha derim. Forumdasınız işte, güzel güzel tartışın, konuşun... İyi niyetli bile olunsa, iş geyiğe dönecektir ki bence konsept olarak yakışmaz böyle bir uygulama. Çok istiyorsanız MSN adreslerinizi iletin birbirinize e-posta yoluyla. Yok konu olarak istiyorsanız, yine anlamsız, yazılım bölümünde konuşulabilir zaten ki oldukça da açıldı güzel şeyler yazıldı, başka da ayrıcalığa gerek görmüyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|