AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Siteye Messenger bölümü
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 29/12/2005 :  16:46:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Site" ve "Forum" kavramları yine karışmış sanki,konuyu baştan sona okuduğum zaman,istenilen bölümün siteye mi yoksa foruma mı açılması gerektiği tam olarak anlaşılmıyor.Sanırım forum kastedilmiş.
Bence de gerek yok.MSN ile ilgili çok şey konuşulmuyor forumda,en azından yazılım bölümü bu ihtiyacı karşılayacaktır zaten...
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 30/12/2005 :  16:53:55  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence olması lazım.Çünkü bi ileti atıldığında birebir tartışamıyoruz bu iletiyi.Yeni bir ileti yeni bir ileti...Ama canlı canlı konuşsak hem kimse beklemez hemde daha iyi anlaşılır konu.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/12/2005 :  22:44:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Foruma MSN bölümü açılması, foruma MSN sistemi eklenmesi anlamına gelmiyor. Bahsettiğin şey chate girer, o zaman da forumla alakası kalmaz buranın.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 01/01/2006 :  15:40:08  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bizim dediğimiz MSN GTA bölümü gibi birşey olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/01/2006 :  16:20:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MSN GTA? Yuha? Nedir amaç? Bir "chat" sistemi mi istiyorsunuz yoksa MSN Messenger diye konu bölümü mü istiyorsunuz? Eğer ilki için ise forum mantalitesine sahip olamamışsınız daha derim. Forumdasınız işte, güzel güzel tartışın, konuşun... İyi niyetli bile olunsa, iş geyiğe dönecektir ki bence konsept olarak yakışmaz böyle bir uygulama. Çok istiyorsanız MSN adreslerinizi iletin birbirinize e-posta yoluyla. Yok konu olarak istiyorsanız, yine anlamsız, yazılım bölümünde konuşulabilir zaten ki oldukça da açıldı güzel şeyler yazıldı, başka da ayrıcalığa gerek görmüyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000