Kültür ve sanat konularının her hangi bir sitede olması oldukça mantıklı. Spor ise her kesimden meraklısı olabilen bir konu. Ayrıca oyunlarla da bağlantısı var(Spor Oyunları). Her neyse sonuçta bu işi belirleyen yine de yöneticilerimiz oluyor. Kararı verecek olan da onlar zaten
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ben ce sadece ileti olmıyo.Tartışma bölümü diye bişeyler açılsa hen sorunumuzu daha iyi anlatırız hemde çok daha iyi olur.Hem böle bi yer açılırsa sitedeki tüm bölümleri tartışa biliriz.
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Oyun içi genel tartışmalarınız için "Genel Tartışmalar"; site hakkındaki tartışmalarınız için "Önerileriniz & Eleştirileriniz"; genel tartışmalarınız için de "Serbest Bölüm" var zaten. Daha ne istiyorsunuz?
Herkesin kendine göre fikir ve düşünceleri var ancak bunların hepsini uygulama gibi bir imkanımız yok. Şu anda zaten sitede tamamlanması gereken yerler var(Dosyalar,donanım). Daha onlar bitmeden yeni bir şeye kalkışmak doğru olmaz heralde
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....