AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Bill Gatesin bile açıklama getiremediği bir kod
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  17:09:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bill Gates'in Bile Açıklama Getiremedigi Bir kod
= Rand(200,99)
Kodu Yazdıktan Sonra Enter tuşuna Basın (Bunu Microsoft Word Programında Deneyin)
Bende bir anlam veremedim ne olduğunu bilen varmı bu yazı 212 sayfa dolusu çıkıyor

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/12/2005 :  17:24:12  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama burda hep "Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar" yazıyor ne o!!!!

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 24/12/2005 :  18:52:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu bir hata veya bug değil ki. Word programının bir özelliği. Eğer deneme amacıyla sayfalar dolusu yazı yazmak istemiyorsanız bu kodun kullanışlı olacağını düşünmüşler sadece. Ama yinede sevdim bu kodu

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 24/12/2005 :  19:59:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu "Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar" lafı bana bi yerden tanıdık geliyor. :) Yine word programından sanırım. Bir yazıyı biçimlendirmek istediğinde önizleme olarak böyle bir cümle geliyordu galiba. Sen seçimlerini yaptıkça yazıda biçim değiştiriyordu. Anlıyacağınız bir şey ifade etmiyor. Ha koda gelince onunda bu kadar abartılacak birşey olmadığına eminim.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 24/12/2005 :  20:04:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında bu "Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlar"ın hikayesi biraz komik. Bu cümle ingilizcede "Quick brown fox jumps over the lazy dog"dur ve farkettiyseniz alfabenin tüm harflerini içerir. Tabi Windows'u çeviren zeki kişilikler kelime çevirisi yaparak olayı ne hale getirmişler :D

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/12/2005 :  20:21:59  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten ilginç, ancak burdaki rakamları değiştirirseniz farklı biçimler de çıkabiliyor ortaya. Mesela =Rand(200,01) yazınca da bu sefer cümle, alt alta düzenli bir şekilde sıralanıyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000