AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Bill Gatesin bile açıklama getiremediği bir kod
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  20:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu microsoft word de baya süpriz yumurta var zaten. Eski ama güzel bir şey daha var çoğunuz biliyorsunuzdur USA da İkiz kulelere yapılan terör saldırısıyla alakalı.Dili Wingdings yapıp New York un baş harflerini ve çarpan uçağın numarasını kodlayınca kuleler,uçak,isviçre bayrağı ve ölüm gibi bir şeyler çıkıyordu şu an aklımda değil. Eskiden bir kod da exel için vardı exelde bu kodu yazınca Lotus diye bir araba yarışı açılıyordu ama unuttum nasıl olduğunu tabi sadece win 2000 için geçerliydi diye biliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/12/2005 :  05:58:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lotus'u biliyorum :) Bu konu ile alakalı olan kodun da "Bill Gates'in bile mana veremediği" bir hata olmadığını da sağolsun arkadaşlar açıklamışlar.

11 Eylül olaylarına gelince, o yazılan kod uçağın uçuş kodu değil. Uydurma bir sayı harf dizisi o kadar.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 25/12/2005 :  12:55:49  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilen varmı ben Q33 NY diye hatırlıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 25/12/2005 :  14:35:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Q33NY, uydurma bir numara. Nette yapılan ufak bir arama ile, o gün kaçırılan dört uçağın numarasının N334AA, N612UA, N644AA ve N591UA olduğunu; bunların ilk ikisinin ikiz kulelere çarptığını öğrenebiliyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 29/06/2006 :  10:14:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hızlı ve kahverengi tilki çarpan uçak anlamına geliyor.tembel köpek ise ikiz kuleler anlamına geliyor.üstünden atlar ise ikiz kulelere çarpar anlamında

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000