AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Ses kartım 1.5 i destekler mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 11/12/2005 :  16:10:55  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Standart onboard ses kartım var. Adı da Realtek AC'97. Yakında 5+1 hoparlör alıcam da acaba benim ses kartım bunu destekler mi?

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 11/12/2005 :  19:58:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anakartının kutusunun dışında yazması lazım...Destekliyor diye biliyorum...Ancak ac97 çok eski bir onboard sistem(her ne kadar benim sistemde de o olsada)...Kısacası pek bir performans bekleme...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 11/12/2005 :  20:55:03  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
6 channel audio yazıyor. Programla birlikte yüklenen ses ayarlarını yaptığın Sound Effect diye bir program var onda 5.1 seçeneği var.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/12/2005 :  12:59:55  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer öyle bir seçenek varsa büyük bir ihtimalle destekliyor demektir. Ancak bu konuda creative in üstüne yok. Ses kartı konusunda çok iyi. Yaklaşık 30$ a 5.1 ve dijital çıkışlı bir ses kartı alabilirsin. Ayrıca bununla ses çıkış gücün de daha yüksek olur.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

taha2626
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 22/12/2005 :  18:47:08  Bilgileri Göster  taha2626'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler benim ses kartım var ama ses riverim yok onun için ne yapmalıym.ses karımı almak gerekiyo yoksa sitelerde varmı?

[ares] > nokta <mhmt>
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 29/12/2005 :  14:51:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
driverini googleden rahat bi şekilde bulabilirsin tekrar almana hiç gerek yok
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla