AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Hd açılmıyo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 20/12/2005 :  14:56:42  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi halt ettim.diske win yükliiym dedim.biraz biçimlendirmeye kalktım sonra durdurdum biçimlendirmeyi.yani 30 saniye falan biçimlendirme yapıldı.ama biçimlendirme yapılan diskte bilgi vardı.şimdi disk açılmıyo.biçimlendirin diyo nasıl biçimlendirmeden diski açabilirim yada içindeki bilgileri kurtarabilirim...

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 21/12/2005 :  19:54:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kurtuluşu yok, diski biçimlendireceksin. Bilgilerin silinecek. Ama "kurtarma" programlarını denemekte fayda var. Belki sağlam bir programla format atmış olduğun diskteki dosyalarını bile kurtarabilirsin. Yanlız bir sorun daha var genelde bu programların demo sürümleri dosyalarını geri getirmiyor. Sadece sana gösteriyor. Tam sürümü satın almak zorunda kalıyorsun. Bir başka çözüm daha var ki hard diskini sağlam bir bilgisayarcıya götür, onlar dosyalarını geri getirebilir. Bu dediğimi yapacak ve sana kazık atmadan dosyalarını geri getirecek birini bulursan bana da söyle!

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 22/12/2005 :  19:37:52  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla ben bişeyler buldum şu an için kazık yemeye gerek yok saolasın!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000