AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 mafia ile ilgili
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 12/12/2005 :  23:44:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Keşke hafıza silici olsada bende oynasam:) O gördüğün oyun içinde olan kısa bir ilginç görüntü.Köprüde intihar eden adam ikna etmeye çalışan polisler ve seyreden halk,tıpkı boğaz köprüsünde gördüğümüz manzaralar gibi.Mesala barın aşağısında olan benziciye uğrarsan depoyu doldurabilirsin,bazı kısa ilginç olaylar var.Tramvaya koşarak atlamaya çalışmıştım:) ve polislerden kaçmıştım.Trenle seyahat edebilirsin vs.
Bölüme gelecek olursak araba tüy gibi hafif ama güçlü motoru var,aşırı hızda savruluyor atbi birde polis radarları var,biraz zor gibi ama geçersin.Dediğim gibi yolları dikkatli ezberlediysen,arabayı aldığın anda Patronun tamircisine ulaşman daha kolay(ipucu tamirciye giden üstte köprünün yanından tamirciye kaldırımdan gidebilirsin tabi milleti ezmeden:).Haritayı sık sık kullan,harita okuma konusunda iyi bir eğitim veriyor diyebilirim:))Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

x-tol
Üye

İleti 46

İletim - 12/12/2005 :  23:57:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekür ederim ben rabayı aldım ve haritadaki yere gitti ama ne yapacağım orada onu bilmiyorum
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 13/12/2005 :  00:45:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Umarım çözümler bölümüne bakıyorsundur.Kısada olsa yapman gerekeni yazıyorçArabayı bırakınca tekrar Bara ordan arabayı aldığın yere gideceksin.Bu arada Patronun tamircisi ek görevler veriyor çıkarsa yapmaya çalış,güzel arabalar bulabilirsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

x-tol
Üye

İleti 46

İletim - 18/12/2005 :  14:52:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba
bu seferde 29. bölümde better get used-to cıty diye geçen bölümde takılıp kaldım pauleta adamla gidip konuşuyor ve öyle devam ediyor.ben ittiğimde konuşma yapamıyorum adamı öldürmememiz gerekiyor ne yapmalıyım
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 18/12/2005 :  17:11:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
29?,dediğin yer çözümde 7.bölüm olarak görülen yermi?Adam çin mahallesinde parkta gördüğün yer ise adam bizden sadece yanına gidince konuş,gerekenleri söyleyince haritada gideceğin yer çıkacak(adamın yanına gidince aksiyon tuşuna bas).İleri bölümlerde örnek olarak adamlar patronun tamirhanesine yakın yerde olacak(3 kişi olacak)adamı tartakla,silah kullanmadan elle vur sana söyleyecek,kamyon şöförünüde aynı şekilde,bunun gibi bazı yerlerde öldürmeden sadece tartaklarsan,bir süre sonra sana gereken şeyleri söyleyecekler.
Çatışmanın olduğu yerde kısa bir çözüm bölüme başlayınca hızla koş durma en son balkondan öbür tarafa geçince adamları haklamaya başla tabi çözüm sana kalmış değişikte olabilir,paule dikkat et ölmesin arada kendinede:)Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000