|
Yazar |
Konu  |
x-tol
Üye

İleti 46 |
İletim - 10/12/2005 : 03:20:54
|
merhaba arkadaşlar uzun bir süre önce mafia oyununu almıştım ilk bölümü çok sıkıcı gelmişti geçememiştim öyle duruyordu.geçen forumlara bakarken oyunun güzel olduğu ile ilgili yazılar okudum.oyunu tekrar yükleyip çalıştırdım.şimdi prolodue den sonraki taksicilik görevlerindeyim s,ze bazı sorularım olacak 1-butaksicilik görevleri nekadar sürüyor birde oyun gerçek zamanlı ilerliyor.5 sefer müştr yerine götürdüm hala devam ediyor.arabadan aşağı indiğimde ise 5 10 sn içindekaybettiniz yazısı geliyor bu sorum bu görevler geçicimi yoksa gta daki gibi istediğin kadar devammı ediyorsun ama aşağı inilmiyor arabadan 2-hilelerini nasıl giriyoruz.shift ile denden tuşuna bastığımızda hileler aktif oluyormuş ama hiçbir değişiklik olmuyor 3-oyunun save si yokmu sade oyunda bölüm geçtikten sonraa kendisi kaydediyor. cevaplarınızı merakla nmekliyorum hoşçakalın. |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 10/12/2005 : 13:21:27
|
Konu yeri yanlış sanırım taşırlar:) Sorulara geçelim,şanlısın uzun ve güzel bir oyun seni bekliyor. 1.Taksicilik görevi sana verilen zamanda bazı müşterileri yerine getirme görevi.3-5 görev amaç haritadan şehri tanıman kısa yolları şehrin yollarını,ne nerede hafif hafızana almak.İleri bölümlerde verilen görevleri yapacağım diye şehri karış karış dolaşacak bazen kaybolacaksın:)Görevleri yaparken haritanı aç müşteriyi nereye bırakacağın işaretli diğer görevlerde genellikle işaretli olacak.Mü şterilerden tamirci biraz zorluyor,aradığı malzeme olmadığı için tekrar bir yere gidiyorsun bırakacağın yere dikkat et.En son görevden sonra arabada kurtardığın adamları kovalayanlar seni yakalamaya çalışacak.Bara doğru kaç ve macera başlıyor... 2.Hile kullanmadan yapsan,sadece öneri:) 3.Oyunun save otamatik yani sana verilen görevin tamamını yapınca diğer bölüme geçerken save yapabiliyorsun.Zaten oyunu kasan ve biraz daha içine girmeni sağlayan bir olay başta sıkılıyorsun ama gerçekten bu oyunda böyle olması gerekiyor. Kolay gelsin,bırakma devam et.Barda garajda tamirci ile konuş yeni arabalar alacaksın bölümler ilerledikçe kullanacağın araçlar daha iyi model olacak ayrıca eğer patronun araba tamircisinin sana vereceği extra görevleri yaparsan da iyi arabalar bulabilirsin.Arabaları tanımadan binemessin veya çalamassın.GTA gibi düşünme ondan farklı,kolay gelsin. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
x-tol
Üye

İleti 46 |
İletim - 10/12/2005 : 15:50:19
|
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama gerçekten çok zor bir oyun.hiçbirşey yapamıyorsunuz hemen polisler geliyor kısacası hileleri olmadan geçmem çok zor gibi bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. |
 |
|
x-tol
Üye

İleti 46 |
İletim - 10/12/2005 : 17:06:43
|
abi bu oyunu hilesiz geçen var mı?14 kere molotov bölümünü oynadım(bir kulübe gidib molotof kokteyli ile saldırı yapıtığımız bölüm,pauleta ile beraber).yok bütün düşmanları öldürdüm birşey değişmedi başka birşeylerdemi gerekiyor acaba |
 |
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 10/12/2005 : 18:13:11
|
Daha ilk görevin:)Önce arabayı barın biraz uzağına Paule iel birlikte bırak,araba parkına arka sokaktan gir,içerde adam varsa arkasından beyzbol sopası ile bayılt.Önce beyzbol sopası ile 2 tane arabayı parçala(bar işareti doluncaya kadar)sonra molotov'ları arabalara at ve hemen arabayı(Paule orda beklesin)bıraktığın yere koş patlamalar olupta adamlar çıkıncaya kadar sen arabayla Bara doğru gidiyor olacaksın.Oyunlarda dikkat edeceğin gibi bağımsızsın,yapacağın görev belli ama çözüm şekli sana bağlı sen direk bara girip adamları öldürmeye çalışıyorsun dediğim yolda var.İlerledikçe göreceksin.Direk olaylara girme etrafa bak,görevi başka taraftan da çözebilirsin. |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
x-tol
Üye

İleti 46 |
İletim - 12/12/2005 : 22:13:15
|
abi şimdide fairplay bölümünde takıldım arabayla intihar edenin yanına gidiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yanı çıkıp indirmeyi denedim olmadı zaten zamanda sınırlı bu bölüm hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|