AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Sniper Elite
 "Sniper Elite" Bölüm Geçememe Sorunları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 91

yukselortakci
Üye

İleti 15

İletim - 28/11/2006 :  20:26:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
exqwerex kardeş daha detaylı anlatman durumunda yardımcı olabiliceğimize emin olabilirsin anlattıklarından o bölümü anlayabilmemiz gerçekten zor. ben o oyunu bitireli 1,5 ay oldu hatta diğer arkadaşlarınkisi özellikle timurlenk ve kimmeryali kardeşimin dahada uzun süre neredeyse unuttuk yani :)) bu şaka tabi sen bölüm hakkında düngün ve belirgin detaylardan söz edersen bize emin ol sorunun anında çözülür hadi kolay gelsin :)
Sayfanın En Üstüne Git

exqwerex
Üye

İleti 4

İletim - 28/11/2006 :  21:42:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyuna başlarken giren demoda önce o büyük binanın bir köşesini gösteriyor ondan sonra bahçedeki heykeli gösteriyor. Bundan sonra ben bir sokakta göreve başlıyorum. Sokağıns onunda karşı tarafta büyük bir duvar var. bu duvar o büyük binanın duvarları. İleride bir kapı ve duvarın altında bir kırık var buralardan bahçeye giriyoruz ve bizden istemiş olduğu görevleri yapıyoruz. Önce bir kamyonu patlatıyoruz sonra uçaksavarı kullananı öldürüyoruz ve en sonunda da heykelin ordaki kağıdı alıyoruz. Bundan sonra ne yapacağız o belli değil Bahçenin heryerini dolaştım ama bölüm bitmedi. Bundan sonra ne yapabiliriz. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

timurlenk
Üye



Turkey
İleti 86

İletim - 28/11/2006 :  23:07:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heykelin altındaki notu aldıktan sonra sağ tarafa doğru (hatta kazılmış siperler vardı sanırım orada)ilerleyip, bahçeden çıkıp ara sokağa girmen gerektiğini hatırlıyorum. Sokağın sonuna gelindiğinde bölüm bitiyor sanırım. Not alındıktan sonra da biraz çatışma oluyordu galiba.
Kolay gelsin, iyi oyunlar.
Sayfanın En Üstüne Git

yukselortakci
Üye

İleti 15

İletim - 28/11/2006 :  23:34:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru hatırlıyosun timur kardeş. yanlız heykelin arka kısmından not aldıktan sonra hatırladıgım kadarıyla gene bi kamyon yok etmesi gerekiyo tnt ile o bölgeye ilk girişindeki kapıya çok yakın bi yerde (iç sol tarafta) ? Gerçi o kamyonu kardeşimiz patlatmış ta olabilir ilk içeriye hücumunda.. (Ben En Sona Bırakmıştım O Kamyonu Patlatma İşini :D ) herneyse bütün bunların sonunda timur kardeşin sözlerine ek olarak söyleyebiliceğim şudur; direk çıkış tam notu aldıgın heykelin istikametinde ilerlediğinde karşına çıkıcak oke çok basit bi yer aslında takılman ilginç!! Neyse hadi kolay gele sana
Sayfanın En Üstüne Git

exqwerex
Üye

İleti 4

İletim - 29/11/2006 :  02:42:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler fakat dediğiniz gibi takılmam çok ilginç çünkü dediğiniz yere gidiyorum oyun yinede bitmiyor. Sokağın sonuna kadar gidiyorum biryerden sonra zaten ilerisi gözüksede gidilmiyor. Benim size sormak istediğim acaba almam gereken yada yok etmem gereken birşeymi var yani benim bilmediğim eğer yoksa o zaman bendeki oyunda bir bozukluk var diyecem.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 91 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000