aslında pek kötü değil amaaaaaabana güldürecek kadar komik gelmedi.mizah anlayışı var tabiki, ama ortalama bir film bence.belkide fantastik olması bu görüşümde etkilidir.uzay filmlerini ciddiye alırımda
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Oyuncularının arasında Kibariye ve Seda Sayan bulunan bir film ne kadar güzel olabilir ki? Zaten kadrosu yeterince kötü, keza yönetmeni de öyle; fazla ümitlenmeyin yani. Komiktir belki; ama 0-6 yaş grubu için komiktir. Önyargılı mıyım? Evet, tüm Türk filmlerine karşı öyleyim. Keşke bizden bir şey olmaz deseler de bıraksalar şu işi artık. Piyasada oyuncu bile kalmadı bu medya kaçkınları yüzünden. Ayrıca Hababam Sınıfı'na da büyük bir saygısızlık yapıldı bu yeni seri ile birlikte. Neymiş, Hababam Sınıfı Askerde'ymiş. Ne işi var onların orada? Onların "sınıfta kalması" gerekiyordu... Gitmedim, gitmeyeceğim, kimseye de tavsiye etmiyorum.