AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 sizce şimdiye kadar olan en iyi komedi filmi hangi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/01/2006 :  20:29:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
korkunç bir film 2 (scary movie 2) gerçektende çok komik özellikle uşağın hindiyle geçen sahnesi yerlere yatırır adamı.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/01/2006 :  21:20:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evat sen kesinlikle korkunç bir film serisinden bahsediyorsun.hani matrixle, çılğlıkla dalga geçiyo.sanırım filmi aldığın adam ismini yanlış yazmış.ben izledim onları 2 gerçekten iyiydi.geçende bir otostopçunun galaksi rehberi diye bir film izledim, pek hoşuma gitmedi.açıkçası beklediğim gibi çıkmadı :(

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/01/2006 :  22:24:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Otostopçunun Galaksi Rehberi hakkındaki görüşler her ne kadar olumsuz olsa da, ben filmi beğenmiştim. Hatta beklediğimden çok daha iyi çıktı bile diyebilirim. Kitap gibi (ki zaten kitaptan uyarlanma bir filmdi) bir film olmuş. Sanki filmi izlemiyor, okuyorduk :) Sanırım uzun zamandır izlediğim en iyi komedi filmiydi. İkinci sırada da Aman Tanrım geliyor.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 08/01/2006 :  22:47:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben o filmin kitabını okumadım.belki okusaydım daha çok beğenirdim. kitaptan uyarlanan filmlerden biri olan yeşil yol da süper bir film.tabiki bu bir komedi değil romantik komedi olarak hitch'i öneririm.uzun zamandır fazlaca güldüğüm nadir filmlerden biri.organize işler de tavsiyelerim arasında.her zaman olduğu gibi bu filmi eleştiren bazı kimseler yine ortaya çıktı(onlarda hiçbişeyden memnun olmuyolar canım) ama ben filmden bayaa zevk aldım.çünkü filmin bir açığını yakalamak ya da eleştirmek için değil gülmek, eğlenmek için gittim.ve fazlasıyla paramın karşılığını aldığıma inanıyorum.gitmediyseniz kesinlikle gidin derim.özellikle oyuncu kadrosundan ve karakterlerin uyumundan etkilendiğimi söyleyebilirim.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 09/01/2006 :  01:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eh, ben de okumadım ama beğendim. Demek ki okumak şart değilmiş :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000