|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ultramustafa |
İletim - 28/01/2006 : 21:20:42 ya harry potter goblet of fire hakkındaki şifre veye çözüm sitelerini söylermisiniz  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| djocny |
İletim - 26/02/2006 : 09:51:47 Sen geçemediğin bölümü yaz yardım edeyim ben bitirdim. |
| Himanchig |
İletim - 24/02/2006 : 23:11:18 Hile yok ama ipucu bulabildim , bilmiyorum işine yarar mı ??? :))
Etkili Carpe Retractum Büyüsü:
Oyunda Carpe Retractum büyüsü yaptığınızda, büyü okunu fırlattığınız andan itibaren karakterinizi haraket ettirirseniz, büyü daha etkili olacaktır...
(Özellik Batroom Bölümünde)
Wingardium Leviosa'nın etkisi:
Oyun boyunca bir çok yerde karşımıza çıkan kazanları veya kayaları yaratıkların veya düşmanların üzerine attığınızda anda, düşmanlarınız yok oluyor. Bu özelliği kullanarak, düşmanlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz...
Catapult:
Forbidden Forest'teki etrafa pislik saçak yaratıklara Carpe Retractum büyüsü yaparak, Katapult olarak kullanabilirsiniz. Büyüyü yaptıktan sonra arkada çıkan nişan göstergesi, yaratığın nereye gideceğini gösterir. Mantarlarıda bu yöntem ile yokedebilirsiniz...
Accio:
Etrafınıza saçılan Beanleri ya da Kazan Pastalarını kendiniz kolaylıkla almak istiyorsanız Accio büyüsünden faydalanabilirsiniz...
Kolay gelsiiin ... |
| EA-SPORTS |
İletim - 23/02/2006 : 20:20:33 tamam araştırıyom... |
| ultramert87 |
İletim - 08/02/2006 : 19:09:24 Tam Link Verin! gir herbişey var |
| King Arthur |
İletim - 03/02/2006 : 22:14:29 Tam Link Verin! bir dene orada hile bulabilirsin dostum. |
|
|
|