AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Pokémoncular bize katılın :) (REKLAM DEĞİL)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 08/07/2007 : 23:11:53
Merhabalar,

Öncelikler şimdiden yazayım burda reklam yapma amacım yok linkte vermiyorum farkındaysanız.Sadece aradığım yardım edebilcek bi kaç arkadaş istiyorum.Ben tam bir Pokémon severim yaşımsa 17 biraz büyüdük ama seviyoruz ne yapalım 4ever anime :) Şimdi birtanede Nintendo DS aldım tekrar pokemon oynayacağım kendim için güzel bir pokemon fan sitesi aradım ama mağalesef Türkler olarak kimse bu iş için para vermiyor yapanlarda hep 14-13 yaşlarında çocuklar vede hep free siteler yapıyorlar gerçekten çok yetersiz oluyor ve gerçekten çok çocukca oluyor :) Sizin için Knight ne ise benim içinde pokemon o.O yüzden kendim bir pokemon sitesi açmayı planlıyorum tamammen Fan sitesi.Şuan Türkçe düşünüyorum ama daha sonra İngilizce vede Japonca(Zor bu biraz :)) versiyonlarınıda yayımlayacağım.Şimdi isteğim şu gerçekten pokemonu seven ve sırf ROM olarak değil GameBoy dada pokemon oynayan ve seven 15+ yaşında olan arkadaşlar arıyorum.Site işinden anlarlarsa güzel olur bana yardımcı olurlar.Ama onun dışında moderatorlük içinde arkadaşlar gerek ayrıca kadromuzda benim dışımda ingilizce bilen elemanlar şart yani ingilizce bilmeniz sizi bir adım öne taşıyacaktır.OS ye rakip bir site olmayacağı için |KRONDOR| hocalarımın(özledim sizi walla :D) insafına sığınırak buraya yazdım lütfen pokemonu seven arkadaşlar bana yardım etsin gelin güzel bir iş yapalım hepinize şimdiden teşekkür ederim.Esenlikle kalın iyi tatiller :)

MSN:
1.)chaos@utopia.gen.tr (genel)
2.)forever_nece@hotmail.com (nadiren kullanırım)

Lütfen bu mesajı silmeyiniz..Farewell..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
manowar_king İletim - 17/09/2007 : 13:27:18
Rom3o msn ni ekledim ordan konuşuruz :D (biraz geç okudum yazıyı ama hala bi şey değişmemiştir umarım :P)
-eL_Niño- İletim - 11/07/2007 : 15:33:02
alıntı:
gamer91 tarafından yazılan:

emulatörlerde çoğu wersiyonu bitirdim. ligi geçince bişi kalmıo. Eskinden kart alırdık ve taso köklerdik(çocuk deyimiyle) onlar zevkliydi şimdi o tür şeylerle fazla ilgilenen yok.

Tasolarda ilk postada Nidoking hariç tüm seriye sahiptim
Kartlar içinde üşenmeden okulu asıp babamla Ankara'ya gidip deste almıştım. Şu an cep telefonunda oynuyorum pokemon blue tarzı bi şey ^^
gamer91 İletim - 11/07/2007 : 02:39:17
emulatörlerde çoğu wersiyonu bitirdim. ligi geçince bişi kalmıo. Eskinden kart alırdık ve taso köklerdik(çocuk deyimiyle) onlar zevkliydi şimdi o tür şeylerle fazla ilgilenen yok.
RoM3o İletim - 10/07/2007 : 22:54:03
Waybe 30k kişilik OS de bi tane pokemoncu çıkmadı
RoM3o İletim - 10/07/2007 : 16:30:10
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

rambo :D

Romeo o romeo xd
diamond var pcde. rom kendisi zaten dedim game boy oyunu. Ayrıca hiç bir mağazada orijinal poke oyunu göremedim bu şehirde =))

KÖR

0.03 Snitz Forums 2000