AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Pokémoncular bize katılın :) (REKLAM DEĞİL)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 08/07/2007 :  23:11:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar,

Öncelikler şimdiden yazayım burda reklam yapma amacım yok linkte vermiyorum farkındaysanız.Sadece aradığım yardım edebilcek bi kaç arkadaş istiyorum.Ben tam bir Pokémon severim yaşımsa 17 biraz büyüdük ama seviyoruz ne yapalım 4ever anime :) Şimdi birtanede Nintendo DS aldım tekrar pokemon oynayacağım kendim için güzel bir pokemon fan sitesi aradım ama mağalesef Türkler olarak kimse bu iş için para vermiyor yapanlarda hep 14-13 yaşlarında çocuklar vede hep free siteler yapıyorlar gerçekten çok yetersiz oluyor ve gerçekten çok çocukca oluyor :) Sizin için Knight ne ise benim içinde pokemon o.O yüzden kendim bir pokemon sitesi açmayı planlıyorum tamammen Fan sitesi.Şuan Türkçe düşünüyorum ama daha sonra İngilizce vede Japonca(Zor bu biraz :)) versiyonlarınıda yayımlayacağım.Şimdi isteğim şu gerçekten pokemonu seven ve sırf ROM olarak değil GameBoy dada pokemon oynayan ve seven 15+ yaşında olan arkadaşlar arıyorum.Site işinden anlarlarsa güzel olur bana yardımcı olurlar.Ama onun dışında moderatorlük içinde arkadaşlar gerek ayrıca kadromuzda benim dışımda ingilizce bilen elemanlar şart yani ingilizce bilmeniz sizi bir adım öne taşıyacaktır.OS ye rakip bir site olmayacağı için |KRONDOR| hocalarımın(özledim sizi walla :D) insafına sığınırak buraya yazdım lütfen pokemonu seven arkadaşlar bana yardım etsin gelin güzel bir iş yapalım hepinize şimdiden teşekkür ederim.Esenlikle kalın iyi tatiller :)

MSN:
1.)chaos@utopia.gen.tr (genel)
2.)forever_nece@hotmail.com (nadiren kullanırım)

Lütfen bu mesajı silmeyiniz..Farewell..

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 09/07/2007 :  20:58:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sitemiz açılmıştır!

Member Since ~ 2004

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/07/2007 :  02:27:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şahsen pokémon gold,silvır,bulu,red,yelov,gıriin gibin versiyonlarını oynarım. Goldda az daha ilerleyip lugia yı yakalıycam =)Max 69 level odhil sonrasında 49 lvl gold pidgey ve 65 level pidgeot izliyor. Artık oyunda takıntı haline geldi bütün pokemonlardan yakalayıp hepsini 100 level yapacağım. Bunun için çalışmalarım 5 yıldır devam ediyor :D

Konu dışı:
forever neceyi kullanmaz xD

- pokemon kırater tarzı oyunlar iğğreennççç.. Poke oyunu önerenler ondan önermesin -.- Acaba pokemonları savaşta kendimiz yönetebildiğimiz poke oyunu var mı? Misal karşıda sıkörtıl bana su tabancası yolladı ben d tuşuyla kenara çekilip t tuşuyla thunder felan atabilcek miyim =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 10/07/2007 :  12:40:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Euheuhueu ^^ Fırat sen hiç Konsoldan oynamadın galiba? Pokemon Fire Red/Leaf Gren/Ruby/Sappire/Emerald/DIAMOND/PEARL! bu son iki tanesi japonyada 4.5milyon satan son oyunlarıdır konsollarda mario ya tek rakip oyun pokemon! Bize katılmak isteyen arkadaşlar http://www.pokecraft.net/forum/index.php?topic=3.msg16#new adresindeki formu doldurup admin@pokecraft.net e mail atabilirler gerçekten güzel bir iş yapacağımıza eminim ;)

Member Since ~ 2004

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/07/2007 :  13:56:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
pc 4ever canem xD şahsen sadece pc oyunlarını oynarım. daymındla emerald var zaten. onlar da geym boy oyunu

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 10/07/2007 :  15:43:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
diamond pc de mi var sende konsol damı? türkiyede 120 YTL de fiyat^^ sen vermezsin o parayı ona :D kesin ROM dur sendeki :D

Member Since ~ 2004

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000