AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Cepte oynanılabilen Ücretsiz Türkçe pokemon oyunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
pokemonkartları İletim - 09/09/2006 : 02:16:43
Pokemonun kart oyununun gameboy versiyonu artık Türkçe’ye çevrilmiştir. www.pokemonkartlari.tr.cx sitesinden bu oyunu indirip bilgisayarınızda veya cep telefonunuzda oynayabilirsiniz.

Bu gameboy oyununu sitemizden yalnızca ilk 5000 kişi indirebilecektir. Bu nedenle indirmekte acele edin, yoksa hiç indiremeyebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
pokemonkartları İletim - 13/09/2006 : 14:19:03
Rod, gelişmiş pokemonları kullanarak rakibini yenmeye çalışan bir oyuncu. Onu yenmek için pokemonlarının gelişmesini önlemen gerek. Bunu Aerodactyl kullanarak yapmanı öneririm.
t.j. İletim - 13/09/2006 : 13:59:03
Ustalar Ustası Rod uda yendim ama Ronald ı bir türlü yenemiyorum ne yapacağımı söylermisin.
pokemonkartları İletim - 13/09/2006 : 13:35:48
Lig bitince oyun da bitiyor ama ligi bitirdikten sonra da oynayarak kart koleksiyonunu tamamlamaya çalışabilirsin.
t.j. İletim - 13/09/2006 : 13:03:02
Anladım sağol peki pokemon ligini bitirnce ne oluyor.Ben Buz Adam Jack ile oynuyorumda?
pokemonkartları İletim - 13/09/2006 : 11:39:14
Blastoise'in pokemon gücü sen onu oyuna koyar koymaz çalışan bir güçtür. Onu pokemon gücü menüsünden çalıştırmak gerekli değildir. Blastoise oyundayken su pokemonlarına birden fazla su enerjisi takabilirsi.

0.03 Snitz Forums 2000