AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 MOHAA Breakthrough yardım !

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
gesen İletim - 30/10/2003 : 07:35:58
Siteyi özlemişim, herkese selamlar,
MOHAA breakthrough oynuyorum, ancak sicilyada tank saldırısını geçemiyorum, bir değil iki değil kardeşim, akın akın (sanırım 6 tane) geliyorlar ve havan topuyla bu işi halledemiyorum,
hileler de çalışmıyor ne hikmetse,
önerisi olan var mı ?
bu oyun bolluğunda herkese iyi oyunlar.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Buffy_Summers İletim - 02/01/2004 : 18:37:34
yaa bu korumamız gereken adamları ölümsüz yapma gibi bişey yapamıomuyuz bıktım bunları korumaktan!!!
guraktan İletim - 22/11/2003 : 23:53:21
Arkadaşlar bir bölümde kaldım, önce gelenleri hallediyorum fakat ağır makineliyle değil kendi tüfeğimle halledebiliyorum (topyekün saldırıyorlar binayı korumamız gerekiyor)burayı geçtikten sonra elimde sadece sniper kalıyor fakat ilerlediğimde iki tarafı yüksek dağlardan oluşan yolda ilerlemem gerekiyor, adamlar ansızın saldırıyor yollara bombalar düşüyor burda ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
guraktan İletim - 21/11/2003 : 14:00:37
Sağol Gesen bölümü geçtim internet süresi bittiği için bağlanamadım sen de geçtin mi o bölümü?
gesen İletim - 18/11/2003 : 07:40:31
sevgili güraktan,
meydandaki topu imha etmeden önce bayraklar asılı binanın kapısına topla ateş et, üst kara çıkıp içerideki tutsakları kurtarman gerek,
ama tutsaklarla birlikte çıkarken bana göre oyunun en zorlu kısımlarından birini yaşayacaksın (ben hala geçemedim)
kolay gelsin.

|KRONDOR| İletim - 18/11/2003 : 00:49:57
jack sparrow, istediğin hileleri ekledim. http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=mohaa adresinden ulaşabilirsin.

0.02 Snitz Forums 2000